Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Toldberegner app + promokoder! - iPhonecafe

Toldberegner app + promokoder!

by admin 18

Vi danskere handler i stigende grad på udenlandske websider, hvor man ofte kan spare rigtig mange pengene på tøj, sportsudstyr, og alt muligt andet. Man skal dog lige huske på at der kommer moms, told og afgifter på i de fleste tilfælde, og derfor kan den totale pris godt overraske mange. Med en app som “Toldberegner” kan man hurtig se hvad meget ekstra der skal betales.

Toldberegner er tiltænkt privatpersoner, som køber varer uden for EU. Det danske toldsystem kan være ret forvirrende, og det er derfor ikke nemt selv at udregne hvor meget man skal betale for importerede varer. Ved at udfylde de få felter i appen, kan Toldberegner give dig en totalpris på hvor meget du skal af med (totalprisen kan selvfølgelig ikke garanteres 100%, men det er det bedste bud som man kan give).

Denne totalpris tager højde for hvor meget du skal betale i told, moms og importgebyr. Toldberegner henter de seneste valutakurser fra Nationalbanken, og gemmer dem, så du kan bruge appen offline. Toldberegner giver også en oversigt over de danske toldregler, som er relevante ved import af varer, samt hvordan totalprisen på en vare bliver udregnet.

Told-280414

Næste gang du f.eks køber bukser fra USA, skal du bare indtaste buksernes pris samt porto, og Toldberegner udregner det beløb, som du kan forvente at komme af med for bukserne.  Det er slut med at importere varer fra USA, uden at vide om du skal betale yderlige gebyrer.

Den danske app-udvikler Casper fortæller mig, at han arbejder på en lille opdatering, som gør at du kan ændre fragtselskab. Lige nu tager den kun højde for Post Danmark, som tager 160 kr i importgebyr ved varer over 80 kr. Hvis det nu var DHL som tog sig af pakken, så vil du kun komme af med 80 kr i importgebyr.

Casper har også været så flink at tildele 8 promokoder til de hurtigste, og HUSK at skriv nede i kommentarfeltet hvilken kode du har taget! Tak.

 • MAXHLJKX3RRE
 • FMFW47FTAL64
 • XXX4JK9RXX3J
 • KY3F4WFNX936
 • ERATR4PPTJKL
 • JN9XPMFHKK7H
 • KWW3HPPHAHNK
 • 39LWRF6MRW9F

 

Du indløser din prokode ved at åbne App Store og scroll ned i bunden på forsiden. Her finder du en knap der hedder “Indløs”. Følg herefter de anvisninger du ser på skærmen.

Hvis du ikke når at få en gratis promokode, så kan app’en købes for kun 9 kroner i App Store.

 

Screenshot

Toldberegner-1-270414

Toldberegner-2-270414

Comments (18)

 1. 39LWRF6MRW9F er taget. tak

 2. JN9XPMFHKK7H er også taget.

 3. KY3F4WFNX936 er tak. Mange tak 🙂

 4. jeg har brugt JN9XPMFHKK7H

 5. ERATR4PPTJKL

 6. FMFW47FTAL64 er taget

 7. MAXHLJKX3RRE
  Er brugt. Takker

 8. Jeg har ikke taget nogen 🙂

 9. Jeg var også for langsom, så ind i butikken, appen ser rigtig god ud.

 10. Siger du at promokode nr. 3 er blevet brugt?

 11. 3, er også taget 🙂

  Den dur i hvert fald ikke mere 🙂

 12. Har købt den, da den er ganske uundværlig!

 13. super APP

 14. (LINK FJERNET)

 15. Mads: lad os i det her tilfælde hjælpe en udvikler ved ikke at linke til websider der har en Toldberegner. Jeg ved du gør det i god mening, men du forstår sikkert min pointe …

 16. Fedt! Og så til 9 kr 🙂 billig!

 17. OK……enig 🙂

 18. Er der nogen der kan sige noget om hvad der kan betale sig at købe i evt. USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>