TodoMovies – få besked når filmen lander i biografen

by admin 0

Hvis du er film-fan som jeg, så kommer denne simpel og flotte applikation dig til stor nytte! TodoMovies benytter den indbygget lokalitetstjeneste i iPhone, og kan derfor meddele dig så snart en film lander i biografen, hvilket i det her tilfælde er i Danmark.

Lad os sige at man gerne vil have besked når en film bliver tilgængelig i de danske biografer, så søger man på filmen i applikationen, og klikker på knappen med et kryds for at tilføje den til listen. Så snart filmen får officiel release i de danske biografer, så modtager man en besked (via Push) på iPhone skærmen.

 

 

Det er også muligt at se en trailer fra filmen, se hvornår den officielle releasedato er i Danmark, og hvem de forskellige skuespillerne er. Man kan dele filmen med andre via en e-mail, Twitter, Facebook eller SMS besked.

På hovedsiden kan man hele tiden følge med hvilke film man gerne vil se, og hvilke film man har set. Under indstillinger i TodoMovies kan man vælge om der skal vises en badge på ikonet, og aktivere om man altid skal have en meddelse når en film bliver tilgængelig i biografen.

Jeg syntes bestemt TodoMovies er de 6 kroner værd, og kan som sagt anbefale dig at hente den hvis du ofte er i biografen!

 

TodoMovies - Taphive GmbH

 

Screenshot

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>