TodoMovies – app for dem der er vild med film

by admin 0

(Anmeldelse skrevet af iPhoneCafe.dk’s freelance-forfatter Alex Willum)

Der har været bragt et indlæg tidligere omkring denne nyttige applikation, men nu har jeg testet den personligt og ønsker hermed at fortælle min personlige oplevelse af den.

Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg er vild med film – alle slags. Men jeg kan ikke altid lige huske hvornår det er at de får premiere, alle dem jeg gerne vil se. Men det er der en applikation for! TodoMovies er en applikation der hjælper dig med alle de film du gerne vil se. Mit første indtryk var ikke det bedste, og jeg syntes at det så kedeligt ud og virkede som spild af penge.

Når man kommer ind i applikationen skal du først finde filmen, og dette gøres nemt ved at trykke på “+” knappen. Her skriver man filmens navn og trykker søg (nogle gange finder den filmen før at du trykker søg), og herefter klikkes på filmen og få filmplakaten som det første. I bunden af applikationen er der to felter, det ene ligger filmen ind i din “to Watch” liste og den anden,… Ja HER fangede applikationen mig.

 

 

Det er til at dele info om den film, men når man trykker på den kommer der en knap med et plus i og ud fra den kommer der 4 andre knapper: En til mail, en til twitter, en til “syntes godt om” på Facebook, og den sidste er til at skrive en ny besked med et link til filmen. Fortryder man trykker man på den første knap som nu er et “x”, og alle knapperne begynder at roterer og samles nede i x’et og væk er de. MEGA lækkert lavet!

Vil du nu have info om filmen, – ja så er det ligesom i din musik: oppe i højre hjørne er der en knap med 4 streger, og trykker man på den kommer der mere info om filmen. Først (hvis filmen IKKE har haft premiere..) kan du slå en Notifikation til, så kommer applikationen og påminder dig om premieren.

  • så et link til en trailer
  • udgivelsesdatoen, samt et flag for det landet
  • en “runtime” (har filmen IKKE fået premiere endnu, står der bare “not Available”)
  • rating af filmen
  • info om instruktører
  • info om skuespillerne
  • et kort resume (På dansk)

Der er ikke noget maximum for alle de film man kan ligge ind, og det er rimeligt nemt og lige til at gå til. Men når så det er sagt, så kunne jeg også godt bruge en dato og notifikation for DVD/BlueRay. Jeg mener at når man bruger applikationen første gang, så spørg den om den selv må finde ud af hvor du befinder dig i verden. Den kan altså finde ud af at jeg er i danmark, og dermed kommer de danske udgivelsesdatoer og danske resumere, – dog ikke alt er på dansk i TodoMovies!

 

Konklusion

Jeg savner at de fik det hele oversat, og at de lagde DVD/BlueRay delen ind. Det er jo formentlig små kineser der sidder og skriver alt det andet…kunne de så ikke også lige ligge det ind?

TodoMovies koster 12 kroner, og er dermed ikke det dyreste, men jeg syntes ikke at den er 6 stjerner værd. Hvis du spørg mig er den kun 5 stjerner værd, og burde kun koste 6 kroner. Men, er man lige så vild med film som jeg, og går man meget i biografen, ja så er den pengene værd.

Første gang man høre om filmen går man ind og finder den, og så klare programmet resten. Skulle du også være en filmnørd som jeg – ja så skynd dig ind og hent den i App Store!

 

TodoMovies - Taphive GmbH

 

Screenshot

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>