TNTfree – Spore din pakke sendt med Post Danmark

by admin 3

TNTfree er en utrolig simpel og alligevel nyttig applikation! Du kender sikkert godt det at man går og venter på en pakke som skal komme med Post Danmark.

Normalt modtager man et forsendelsesnummer eller “Track & Trace” som det også hedder, og på Post Danmarks hjemmeside kan man søge efter pakken med dette unikke nummer.

Men nu kan du have den søgefunktion med dig overalt! For det eneste du skal gøre er at indtaste eller kopier og indsætte nummeret fra en Mail i applikationen, så finder den din pakke hvis den er registreret af Post Danmark.

Du kan se alle de normale oplysninger fra Post Danmark, som hvornår din pakke er ankommet til et pakkecenter og om din pakke er blevet udleveret…hvis andre f.eks tager imod den for dig!

Du kan ligeledes søge efter et lokalt postkontor, og se det på et kort i forhold til din placering!

 

Screenshot





[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/tntfree/id413330804?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (3)

  1. Man skal lige huske, at vi skal være opdateret til 4.2 for at kunne installere !

    Mvh
    Rasmus

  2. Helt enig med Claus, det program har jeg brugt i snart 3 år og det er bare super, især med de seneste opdateringer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>