Tjen penge på dine iPhone fotos!

by admin 2

Den overskrift lyder unægtelig lidt som “bondefangeri”, men den er god nok! Du kan faktisk relativ let tjene lidt ekstra penge på dine egne fotos som du tager med iPhone, og der er endnu flere penge at hente hvis du er kreativ med dine fotos!

Det er Depositphotos som står bag det smarte koncept, hvor man henter deres gratis Clashot applikation i App Store, og derefter begynder at skyde lås på fotos af landskabet, solnedgange, genstande osv, for så efterfølgende at uploade dem til deres Clashot webside. Det kræver dog at man lige opretter en profil, – hvilket er ganske let.

Du kan også vælge nogle fotos som der er taget tidligere, og efter at de er uploadet til din profil på Clashot, så skal man lave en kort beskrivelse på hvert foto (eller fotoserie) med en titel, vælge en af de tilgængelig kategorier, og skrive nogle tags som kan bruges når andre søger efter dine fotos.

 

iPhone5-foto-2-130912

 

Konceptet går egentlig ud på at få så meget opmærksomhed fra andre brugere på Clashot, for at dine fotos bliver offentliggjort til salg på Depositphotos. De populære fotos bliver valgt af teamet bag Depositphotos, og man kan egentlig godt forstå at de vælger at gøre det på den her måde, for ellers skulle de sidde manuelt og gennemse tusindevis af nye fotos hver dag.

Hvert salg giver dig som fotografen og ejer af det pågældende foto 44% i kommission, hvilket lyder meget fair. Skulle jeg komme med et hint til dig som iPhone fotograf, så husk at være kreativ med dine fotos. Leg med lyset, tag fotos fra sjove vinkler, og brug nogle fotoapplikationer fra App Store til at sløre baggrunden, og til at lege med farver, kontrast m.v.

Clashot er som sagt gratis, og du kan hente applikationen i App Store:

Clashot - Depositphotos

 

Screenshot

 

Clashot-1

 

Clashot-2

 

 

Comments (2)

  1. Så skal der tages gode billeder. ;D

  2. Er der nogen der har gode erfaring med dette??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>