Tips! Vis andre at du har læst deres besked

by admin 4

Hvis du hører til typen der sniger sig langs væggen og deaktivere “Vis mit nummer”, så er dette tip nok ikke noget for dig! Men har du intet i mod at andre kan se at du har læst den besked de har sendt til dig, så kan du benytte dette lille smarte tip.

For at aktivere denne service skal du åbne iPhone Indstillinger -> Beskeder -> og aktivere “Send Læst kvitteringer”. På den måde får afsender en besked om at du har læst dennes besked, hvilket faktisk tit kan være nyttigt for begge parter!

 

 

Comments (4)

  1. Hvordan ser andre (med iPhone) at man har læst beskeden? Får de em SMS, eller kommer der et ikon eller hvad?

  2. Har prøvet at sætte min iPhone 4 op til returbesked……lod min kone, som også har en iPhone 4 magen til min, sende mig en sms som jeg åbnede og læste……men hun fik ingen retursvar. Det er sikkert for teknisk for mine synopser.

  3. Kan man ikke bede om kvittering, hvis man sender email fra ipad/iphone?

  4. Nej, kun med beskeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>