Tips! Styr hvilke apps der bruger mobildata

by admin 7

Har du fri dataforbrug i dit mobil-abonnement, så behøver du nok ikke at tage dette iOS 7 tip særlig seriøst! Men har du som jeg en begrænset mængde data man kan benytte hver måned i abonnementet, så er det lidt ærgerligt at det kommer til at overstige grænsen, fordi mange apps ligger og henter mobildata i baggrunden.

De fleste apps er indrettet sådan, at man sagtens kan vælge de kun må hente data når enheden er tilsluttet en WiFi-forbindelse, men der er selvfølgelig også mange apps som er afhængig af at kunne hente data ned i app’en mens man er på farten.

For at få et overblik over hvilke apps der bruger mobildata, og for at styre hvilke af dem der må benytte mobildata, så skal du åbne iOS 7 Indstillinger -> Mobil, og scroll ned til du ser en liste med apps. Her kan du let deaktivere eller aktivere apps, så de kan bruge mobildata. Du kan også se hvor meget data de har brugt.

Helt nede i bunden i samme menupunkt, kan du vælge løbende at nulstille statistikken, hvilket f.eks kan gøres hver den første. Jeg vil ønske Apple integrerede en funktion, så man kunne indstille til automatisk at nulstille hver den 1. i måneden …

Mobildata-281113

 

Comments (7)

  1. Hvorfor kan man ikke gå tilbage til forsiden ?

  2. Tryk på logoet i toppen..

  3. Kommer iOS7 i næste uge? 🙂

  4. Hovsa mener iOS 7.1.. 🙂

  5. Tak for er godt tip 🙂

  6. Jeg er rystet over at se hvor meget data FaceTime bruger…..syntes kun jeg brugte det ganske kort…så den vil jeg slukke så den kun bruges når der er wi-fi på, resten er rimeligt humant.

  7. Det kan godt lade sig gøre, men jeg vil ikke regne med at vi ser iOS 7.1 officielt før engang efter jul pga. alle de bugs der er at finde i den første beta, men jeg regner med at se en beta 2 meget snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>