Tips! Slet data inden du sælger din iPhone!

by admin 4

Hvis du har planer om at sælge eller videregive din nuværende iPhone, fordi du har i tankerne at erhverve den kommende iPhone 6, så er det meget vigtigt at du får slettet alle spor og apps efter dig!

De fleste vil sikkert tilslutte deres enhed til en computer, åbne iTunes, og så gendanne enheden her – hvilket også er fint! Men der findes en langt hurtigere løsning, og den foregår på din iPhone under Indstillinger.

dba-avis

Sådan sletter du alt data på din iPhone

  • Start med at tage en backup via iCloud under iOS Indstillinger -> iCloud -> Lagering & sikkerhedskopier -> Sikkerhedskopier nu.
  • Når du har taget en sikkerhedskopi, skal du vælge iOS Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Slet alt indhold og indstillinger.
  • Hvis du har iOS 7 eller nyere, bliver du bedt om Apple-ID og password – hvis du har “Find min iPhone” aktiveret!
  • Nu er din iPhone klar til at blive givet videre til en anden person!

 

(Bemærk! Du sletter ikke beskeder, kontakter, kalendere og andre indstillinger, de ligger stadig i din sikkerhedskopi til den næste iPhone du bruger!)

iOS-Indstillinger

Comments (4)

  1. Min iPhone 5s har ikke ville lave en sikkerhedskopring siden 7.8?
    Har måtte lave den i itunes.

    “Den seneste sikkerhedskopring kunne ikke udføres”
    ??? Kan nogen hjælpe!

  2. Tjek om der er plads nok i skyen

  3. Masser af plads i skyen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>