Tips! Send og modtag GIF i beskeder

by admin 6

GIF (Graphics Interchange Format) blev er et 8-bit-per-pixel bitmap-billedformat, som blev introduceret i 1987 af CompuServe, og er siden blevet vidt udbredt på internettet. Det er ikke et format man bruger så meget mere, og slet ikke på en iPhone eller iPad.

Men det skal jo ikke holde dig tilbage for at sende en sjov GIF til vennerne når de har fødselsdag, eller når du bare gerne vil udtrykke dig lidt mere visuelt i en besked. Når man opretter en besked, så ved du sikkert at det er let at vedhæfte et billed … lidt som en MMS-besked. Hvis begge partere, altså afsender og modtager har en iOS enhed, så kan man benytte GIF formatet i en iMessages.

For at sende en GIF med i en besked, så skal du selvfølgelig have et sådan billede på enheden. Det gør man ved at åbne Safari browseren, finde en webside med GIF billeder (søg “GIF” på Google, og vælg fanebladet “Billeder”), og derefter holdes fingeren nede på et GIF billede nogle sekunder for at “Kopier”.

Dernæst skal du åbne app’en Beskeder, og indsætte GIF billedet ved at holde fingeren nede nogle sekunder på skærmen midt i beskeden, for at “Indsæt” GIF billedet. That’s it!

 

Tips-GIF-1-260713

Tips-GIF-2-260713

 

Comments (6)

  1. gode gamle GIF hi hi

  2. Gode gamle GIF-animeringer, Hehe ja det var tider 🙂

  3. Ved godt det ikke har noget med dette at gøre. Men har i ikke lavet et guide her inde hvor man går fra ios 7 til 6.1.4 igen? Har prøvet at søge på siden, men kan ikke finde noget.

  4. Indlægget er lige blevet opdateret! Manglede et punkt, hvor man sætter enheden i DFU mode.

  5. Uh ha ja de der GIF billede eller videoer. ganske underholden.. hvis man sender nogen af de der ikke er så stue ren hehe..

    et lille minus kan jeg dog se. man kan ikke gemme det billede eller video i sit foto album på sin tlf. hvis man gør det bliver det et stil billede desværre. også er det ikke fedt.
    Så jeg har gjort det at jeg sender dem til mig selv i en sms. så ligger de der. Så holder jeg nede på billede/videoen hvor der kommer kopi ikonet frem. trykker på den. også ind i den sms jeg vil sende og indsæt. på den måde kan jeg sende alle dem jeg har gemt. så man ikke skal finde dem frem igen. Derfor savner jeg at man kan gemme dem i sit album, så man ikke skal sende dem til sig selv i en sms først…. Indtil vider går det da. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>