Tips! Se live trafik på din iPhone eller iPad

by admin 5

Vidste du at man kan se hvor meget trafik der er på vejene, og hvis der er sker uheld eller bliver foretaget vejarbejde med iOS standard Kort?

Åbn Kort applikationen og klik på den lille “folde” nederst i højre højre. Dernæst kan du vælge almindelig kortvisning, hyprid eller satellit. Klik på knappen “Vis trafik”, og zoom kortet lidt ud så du får et bedre overblik over dit område, eller den vej du skal køre ad.

Er vejen grøn er der næsten ingen trafik, er den gul så kan der være kø-dannelser, og er vejen rød så er den gal! Hvis du ser en lille orange firkant med en vejarbejder i, så kan du klikke på denne og få nogle oplysninger om det pågældende sted. Du kan endvidere klikke på den blå pil for at få udvidet oplysninger.

 

 

 

Comments (5)

 1. super lille detalje som jeg ikke kendte…takker

 2. Jeg har aldrig i mine 5-6 år med iPhone, set denne gule trekant.
  Kan det skyldes at den som skal rapportere vejarbejde ikke gør det ?

 3. Skifter mail, orker ikke længere at mine kommentar bliver smidt væk. !
  Nå men som jeg skrev tidligere, så har jeg i mine 5-6 år min iPhone, aldrig set denne gule trekant, skyldes nok at dem der skal rapportere det, nok ikke gør det

 4. Det er en ny feature som Apple har lagt ind.

  Herudover skal du være sikker på, at du er på den nyeste version og har lokationstjenesterne slået til.

  Mvh. MGH

 5. Husk ikke at tilføje dit erhvervslink i kommentarer! Tak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>