Tips! Se dine applikationer under kategorier i iTunes

by admin 0

Hvis du som jeg har rigtig mange applikationer hentet i iTunes, så ved du sikkert også hvor uoverskueligt det kan blive når man lige skal finde alle applikationer der hører under en bestemt kategori som f.eks “Nyheder”, eller News som Apple foretrækker at kalde den i iTunes.

Men selvom muligheden for at se alle applikationer i kategorier, så er det sjovt nok de færreste der har bemærket det der ligger lige foran øjnene på dem!

Når du vælger “Programmer” i menuen til højre, så ser du alle de applikationer som du har hentet til din iPhone som ikoner…hvilket er ret overskueligt hvis du kun har 100 applikationer, men hvad nu hvis det er 700?

Så klikker du på knappen ved siden af “Progr.” som hedder “Genrer”. Her kan du se de forskellige kategorier, og derfor finde dine applikationer væsentlig hurtigere.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>