Tips! Sæt fart på iOS 7!

by admin 13

Da Apple lancerede iOS 7, så var det ikke kun det nye flade design som fik kritikerne op af stolen, det nye iOS system var også blevet ret tungt på ældre enheder som iPhone 4 og iPad 2.

Jeg har tidligere lavet tips om indstillinger man kan ændre for at spare lidt på batteriet, men jeg har ikke været inde på en simpel ændring der kan sætte fart på iOS 7, hvilket gælder alle enheder … undtagen iPhone 4 og iPad 2!

Åbn iOS Indstillinger -> Generelt -> Tilgængelighed -> Formindsk bevægelse -> Aktiver. Efter denne indstilling er foretaget, så begrænser iOS 7 en masse effekter, som forekommer ved f.eks åbning og lukning af apps, mapper mm.

iOS-indstillinger-281013

 

Comments (13)

 1. Det virker perfekt…….tak 🙂

 2. Der står:
  “så begrænser iOS 7 en masse effekter som f.eks åbning og lukning af apps og mapper.”
  Jeg kan godt læse, hvad der står, men hvad betyder det mere konkret? Hvad er det for features man fravælger?

 3. Den effekt når du f.eks åbner og lukker en app, eller lukker en mappe. Prøv at aktivere funktionen som anvist ovenfor, – og se effekten.

 4. Hej Bo, Tak for dit svar. Ja, jeg ser helt klart, at ‘animationen’ er væk, men jeg har stadig lidt svært ved at forstå, at det skulle betyde noget for eksekveringshastigheden af en app, når du først er inde i den? Jeg fornemmer umiddelbart ikke nogen forskel.

 5. Umiddelbart ser det ud til at virke rigtig fint, men det virker dog som om, kan slå skærmlåsen (skærmen med de 4 cifre man skal indtaste) fra samtidig, og det er jo ikke så godt, hvis man ikke vil have en “åben” mobil.

 6. En app har som sådan intet med iOS 7 at gøre. Det er hastigheden i selve brugerfladen på iOS 7!

 7. Den forstår jeg ikke!?

 8. Så er jeg med! 🙂

 9. Nej, jeg skal bare være lidt mere tålmodig og vente på, at mobilen bliver låst. Det hele virker, og det virker godt 🙂

 10. Bedste tip længe

 11. Det er rigtig fint, har også hørt at det skulle hjælpe. Men den funktion har jeg ikke på min iphone4 IOS7???

 12. Hej Henrik,

  Jeg er desværre ikke selv i besiddelse af en iPhone 4, men kan forstå at denne funktion slet ikke findes på en iPhone 4 med iOS 7. Indlægget er hermed rettet til – tak!

 13. Har den ihvertfald på min iPhone 4 med 7.0.3…. men syntes først at have set den med 7.0.3 så måske er det derfor Henrik 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>