Tips! Sådan sletter du sange eller album i Musik

by admin 12

Efterhånden som man fylder mere og mere musik på en iPhone eller iPad, så får man også brug for at rense lidt ud ind imellem, og normalt slettes de pågældende sange eller album på computeren med iTunes, hvor man efterfølgende synkronisere med enheden for at slette musikken.

Men vidste du at man sagtens kan gøre det direkte på iPhone eller iPad i Musik applikationen, hvis du har iOS 6 installeret? Det er ganske let, og jeg må lige pointere at du IKKE sletter din musik på computeren, heller ikke når enheden synkroniseres! Når man sletter en sang eller et album i iTunes, så slettes filerne ikke på computeren – med mindre man specifikt beder iTunes om det.

Åbn Musik applikationen, find den sang eller det album som du gerne vil slette fra enheden. Brug fingeren på den pågældende sang eller album, og slide den mod venstre. Vælg derefter “Slet” på den røde knap. Næste gang du synkronisere med iTunes, så bliver sange og album stadig på listen i iTunes, og altså ikke ført tilbage på enheden – med mindre du beder iTunes om det. (Du kan også slette Kunstnere og Spillelister på denne måde)

Smart og enkelt!

 

Slet-musik-iOS-160413

 

Comments (12)

 1. Hej. Jeg har læst din beskrivelse af, hvordan man sletter et musikalbum på sin IPhone. Det virker bare ikke for mig! Har du en ide til hvad jeg så skal? Jeg har en IPhone 5…

 2. Det ser ud til at Apple har ændret funktionen, så man kun kan slette en sang ad gangen!

 3. Jeg har en iphone 4 hvor dette heller ikke virker. Jeg har prøvet alt og kan ikke slette uønskede numre. Heller ikke selvom de ikke ligger i itunes biblioteket og jeg så synkronisere. Alle flueben står rigtigt og alligevel bliver numrene liggende.

 4. Hej, jeg har en iPhone 4’s hvor det ikke virker. Jeg var inde på iTunes i går fik en gratis sang. Den var nu ikke så god som jeg troede. Nu kan jeg ikke slette den lige hvor meget jeg gør. Har også prøvet alt den vil bare ikke slettes fra musik ikonet

 5. Hej, det lyde måske banalt, men man skal altså slide til venstre og ikke højre, så kommer “slet” ikonet frem og man kan slette sangen. Det er iøvrigt tosset at man ikke kan slette et album, men er nødt til at slette sangene en ad gangen.

 6. Det er ikke banalt, – ret skal være ret! Tak!

 7. jeg kan slet ikke fjerne min musik fra min iphone 4 jeg kan ikke trykke nogle steder så kommer der ikke nogle slet knap frem der er noget musik jeg ikke gider at have der

 8. Hejsa der 🙂

  Har lige slettet al min musik på min IPhone 4S – men der resterer 2 albums, som jeg ikke kan slette. De kan heller ikke afspilles – de enkelte numre er nedtonede. Jeg har også slettet mine playlister og musikken på Itunes, og derefter synkroniseret min pc & Iphone – de 2 albums er der stadig (på Iphonen) – det skal lige nævnes, at det er ikke alle numrene der er tilbage på den – men hvordan fjerner jeg resten ??

  Mvh
  Esben

 9. Prøv: iOS Indstillinger -> Generelt -> Brug -> Musik, og vælg knappen “Rediger” og slet derefter alt musik på enheden!

  Ellers kan det være en fejl under opdatering, så du er nødsaget til at lave en gendannelse som NY, og ikke fra en backup!!

 10. Jeg har 3 af de samme sange og det forvirre mig lidt. Da jeg slettede den på min computer stod der, at de ville blive slettet alle stede, men det er ikke tilfældet her. Jeg har prøvet alt, men jeg kan bare ikke slette de sange, så hvordan gør man?
  Håber at du kan hjælpe
  Mvh Mette

 11. Hej
  Prøver lige igen. Når jeg prøver at slette dem
  Kommer der de der skyer frem. Kan man ikke få dem helt væk?

 12. Åbn iOS Indstillinger -> Musik, og deaktiver “Vis al musik”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>