Tips! Sådan opsætter du autotekst

by admin 4

En af de små nye smarte features i iOS 5, er muligheden for at opsætte en række korte sætninger som du bruger ofte i dine beskeder eller mails. Det kunne f.eks være “Hej med dig”, “Vi ses snart”, “Er på vej”, “Med venlig hilsen”…osv.

Du opsætter disse autotekster i iPhone Indstillinger -> “Generelt” -> “Tastatur”. Her kan du se dine “Genveje”, men det er de færreste der ved at man kan klikke på “Rediger” knappen øverst i højre side, og hermed “Tilføj ny genvej…”.

Du opretter f.eks en genvej der hedder “Hej med dig” og vælger en genvej der hedder “hmd”. Når du så sidder og skriver en SMS eller en e-mail, så skal du bare skrive “hmd” (uden “”), og derefter på mellemrum tasten. Derved indsættes Hej med dig.

 

 

Comments (4)

  1. Fedt tip.. Tak for det

  2. Har oplevet at dette desværre ikke altid fungerer.. Har f.eks. en autotekst der hedder “sign” med min signatur. Men det er ikke altid den bliver rettet. I mail f.eks. kan den nogle gange slet ikke registrere autoteksten og kommer aldrig med det som forslag… Håber det er noget der bliver rettet, for det er godt nok smart…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>