Tips! Sådan henter du “Free” apps i US App Store

by admin 6

En af de ting mange iPhone brugere har været trætte af med App Store, er “muren” man møder når der skal hentes en applikation der kun er tilgængelig i den amerikanske App Store…”det kan man ikke”.

Apple begrænser naturligvis ikke applikationernes tilgængelighed med vilje, for det er faktisk op til udvikleren af den pågældende applikation om den skal være tilgængelig globalt, eller kun på det amerikanske App Store marked.

Dette tips her omhandler primært en mulighed for at hente “Free” (altså gratis) applikationer i den amerikanske App Store, og for at kunne det skal du følge den guide:

 

Sådan opretter du en amerikansk App Store konto:


1. Du skal være i besiddelse af eller oprette en e-mail adresse som du ikke benytter til den danske App Store. Du kan f.eks oprette en gratis Gmail konto til det formål.

2. Åbn App Store på din iPhone, og scroll ned i bunden af “Udvalgt” (som er hovedsiden i App Store). Her finder du dit Apple ID, som du klikker på og vælger “Sign Out”.

3. Efter at du er logget ud, så find en tilfældig gratis applikation og klik på “Free” + “Install”. Nu bliver du bedt om at logge ind i App Store, og her vælger du “Opret ny Apple-id”.

4. Vælg “United States” (i toppen af rullen), og klik herefter på “OK”. Vælg “Next” i bunden af vinduet, scroll ned i bunden og accepterer Apple’s regler med “Agree”.

5. Nu skal du indtaste din e-mail adresse som ikke benyttes til den danske App Store! Vælg et valgfrit password på minimum 8 karakterer, og udfyld resten af felterne i det pågældende skærmbillede. Når du er færdig, klikker du på “Next” i bunden.

6. Når du kommer til “Billing Information”, så klikker på “Credit Card” og vælger “None”. Du skal også udfylde dit navn og efternavn, men benyt Apple’s egen adresse i USA:

1 Infinite Loop
Cupertino
CA 95014

og deres telefonnummer: 408 + 9961010. Når du har udfyldt dette, klikker du på “Next” i bunden.

7. Hvis alt er gået vel, så vil du se en skærm hvor der står “Email Verification”. Apple sender en mail til den e-mail adresse du har angivet, og denne skal bekræftes før du kan kommer videre.

8. Nu kan du logge ind i den amerikanske App Store og hente alle applikationer der er angivet som “Free”. Hvis du ønsker at købe en applikation, så skal du søge på Google efter “iTunes gift cards”.

 

Husk at du skal logge ud af den amerikanske App Store og ind i den danske for at hente opdateringer eller applikationer der. Det samme gælder på din computer i iTunes!

 

 

Comments (6)

 1. Fremgangsmåde forældet.
  Man kan ikke undlade at indtaste oplysninger om kreditkort.

 2. Hvad så hvis den koster penge? (Altså App’en) Jeg vil gerne have Tunein Pro, den koster 32 kr på dansk iTune og 0.99 $ på amerikansk iTune…

 3. Så skal du købe et iTunes gavekort…prøv at søg på Google hvordan du gør det.

 4. Hvordan kommer jeg på den amerikanske AppStore, den validere ikke danske credit card & option no findes ikke.
  Nogen der kan hjælpe mig.
  DBH /P

 5. Det virker jo ikke

 6. Nice Det virker bare perfekt, måtte dog bruge en anden us adresse 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>