Tips! Sådan ændres et Apple-ID

by admin 91

Dit Apple-ID er tilkoblet en e-mail adresse, men hvad nu hvis du ikke bruger denne adresse mere eller skal overflytte din arbejdskonto til en privat, eller omvendt?

Jeg har her lavet en simpel guide som du kan følge, hvis du får brug for at ændre dit Apple-ID.

 

Sådan ændres et Apple-ID

 

1. Gå til denne webside, og vælg “Administrer din konto”.

2. Log ind med din nuværende e-mail adresse og password.

3. Når du er logget ind vil du se en mulighed for at ændre dit navn, og din e-mail adresse. (Du kan også ændre adresse, telefonnummer m.fl)

(Du skal bruge dit nye Apple-id til at logge ind på tjenester som f.eks. iTunes, Apple Online Store og Game Center. Bemærk, at du kan blive bedt om at bekræfte din e-mail-adresse, før du kan bruge dit nye Apple-id)

4. Når du er færdig med dine ændringer klikkes der på “Aktiver ændringer” i bunden af websiden.

 

 

Comments (91)

 1. Hvad så hvis man er logget ind med en andens Apple-ID på sin egen iPhone, og gerne vil ha’ ændret det?

  Det kan jeg simpelthen ikke finde ud af. For jeg kom til at opdatere min iPhone på en andens PC, og den person var logget ind på iTunes, så min iPhone røg over på det Apple-ID.

  Jeg har prøvet at gå ind i alverdens, men jeg må give op. 🙁

 2. Kan du ikke bare åbne App Store på din iPhone, og scroll ned i bunden på første side. Her finder du en knap der hedder “Apple-id: …et brugernavn”. Klik på denne knap, og Log ud. Herefter kan du logge ind med dit eget Apple-ID.

 3. tak det hjalp for mig…

 4. Hej. Jeg har ikke brugt min app.id længe og den mail som er tilknyttet den har jeg ikke længere og jeg kan ikke huske min adgangskode. Så når de sender mig ny kode er det til en mail som er nedlagt – hvad gør jeg?

 5. Hvordan gør man så når man har ændret sit apple -id inde i butikken men på iphonen er det gammel id der stadig ???

 6. Hej

  Jeg har et helt andet spørgsmål.
  Min ene datter har en iphone 3S (min gamle) og min anden datter en ipod touch 4. Jeg har i tidernes morgen oprettet begge enheder på min appleid, da de på den måde får alle mine apps osv. Altså dem jeg selv overfører manuelt i Itunes. Kan så desværre ikke overfører udvalgt musik desværre!! Men jeg kan godt se at deres enheder bliver mere og mere fyldte og mere og mere personlige efterhånden som tøserne bliver ældre (6 og 8:-)) . Hvis nu at jeg på et tidspunkt vil oprette egne itunes konti til dem, er det så helt forfra med at købe apps osv? Og endnu værre – er det så forfra på hver enkelt spil?? Håber mit spørgsmål gir mening, Kan simpelthen ikke gennemskue, hvad der bedst kan betale sig – at have samme itunes konto til alle vores 3 enheder eller få det delt op i 3. Selv har jeg en iphone 5 – og snart en ny ipad, der jo også skal kobles til det hele.
  På forhånd tak for hjælpen – det er en jungle at finde rundt i !! 🙂
  Hilsen
  Hanne

 7. Hej Hanne,

  Det er altid en kompliceret situation at dele Apple-ID med andre. Når dine døtre bliver lidt ældre, så vil de formentlig gerne selv hente spil, musik og lignende.

  Pga. deres alder vil jeg anbefale at du styre én konto som forældre. Når du syntes at de er gamle nok til selv at forvalte et Apple-ID, så kan du beholde alle applikationer og musik på dit ID. De mister desværre deres gemte spil!

  Håber at det giver lidt mening.. 🙂

 8. Hej,

  Kan nogen hjælpe mig, jeg har købt 2 iPod i USA og lavet en appel id derover, men et taletidskort på. Nu ville jeg gerne gøre min id dansk, da børnene har fået egne id og jeg nu gerne ville have mit id dansk. Men den siger jeg skal bruge de sidste 0,28 dollar. Jeg kan simpelhen ikke finde ud af det. Kan nogen hjælpe mig TAK

  Ann-Marie

 9. Taletidskort i iPod?

 10. Hej
  Jeg har igennem min mors konto været oprettet. Nu vil jeg gerne ha min egen iTunes konto- kan jeg gøre det uden, at skulle miste min gamle mail?
  Mvh Tanya.

 11. Du kan ikke være oprettet med en mail på din mors Apple-ID (konto), så derfor kan du sagtens oprette et nyt Apple-ID med din mailadresse. Husk blot at du mister alle de applikationer og musik som er købt på din mors konto!

 12. Hej 🙂
  Hvorfor kan jeg ikke ændre mit appel id til denne mail der står skrevet, en @live.dk mail :s

  Hilsen Henriette 🙂

 13. Jeg har oprettet et Apple id sammen med min mand og nu skal vi skilles, så jeg ville høre om man kan oprette et nyt, men stadig få sine SMS, kontakter osv med over i det nye Apple id?

 14. Som udgangspunkt burde det ikke være et problem, men læs mere om hvad du gør her: http://support.apple.com/kb/HT2109?viewlocale=da_DK

 15. hvad hvis jeg har en konto, hvor appel mener den er amerikansk, kan jeg ændre den til en dansk konto, så jeg kan bruge den i dansk app-store??? 😛

 16. Det lyder lidt mystisk! Apple mener at du har et amerikansk Apple-ID/konto, men du vil gerne have den overført til dansk? Der må du nok skrive til dem, og bede dem foretage denne ændring. Normalt kan man ikke ændrer en konto fra et land til et andet uden deres indblanding.

 17. Hej, vores ældste dreng har været koblet på min kærestes AppleID via sin IPhone. Nu har den yngste dreng også fået en IPhone, men når d så sender IMessage til mig – kommer d altid fra den ene dreng. Det samme sker når den ældste får IMessag fra sine venner, de kommer også ind på den yngstes. Min kæreste har ikke IPhone, og jeg bruger min egen konto. Nu vil vi så lave et AppleID til dem ældste dreng, men han vil ikke have alle sine apps og musikken slettet. Hvordan går vi frem? På forhånd tak for svar 🙂

 18. 1. I skal tjekke at de ikke benytte samme mailadresse under Indstillinger -> Beskeder -> Send og modtag …

  2. Hvis I opretter et nyt Apple-ID til den ældste, så forsvinder alle hans spil, musik osv. ved første synkronisering med iTunes! Man kan have op til 5 enheder pr. iTunes konto / Apple-ID.

  Håber at det giver lidt mening.

 19. Hjælp! Jeg har ændret mit apple-id til min nye mail. MEN når jeg vil logge på icloud, viser den den gamle mail og når jeg så taster koden, skriver den at kodeordet er forkert.
  Hvad kan man gøre?

 20. Hej. Jeg har en iPhone og min datter har en iPad med samme bruger på gamecenteret. Det er smadder irriterende at hver gang min datter downloadet et spil kommer det også på min telefon og omvendt. Jeg har min egen bruger på mit gamecenteret på min egen iPad. Kan jeg ændre gamecenterbrugeren på min telefon til den samme på min iPad og ikke min datters iPad? Gir det mening?

 21. Det har intet med Gamecentret at gøre. I iTunes har du/I opsat dit Apple-ID til at overføre nye apps – herunder spil, hver gang der installeres et nyt. Åbn iTunes, og fjern fluebenet under fanebladet Apps -> Installer automatisk nye apps.

 22. Hvordan ændres appel-id ved iCloud?
  Har lige ændre det således, at min søn har fået hans eget appel-ide, men kan simpelthen ikke finde ud af at ændre det på hans iPad, så han også har hans egen konto iCloud.
  Har 5 enheder tilknytter, og mangler plads på iCloud og ønsker hans og mine ting skilt ad – hvordan skal jeg gøre???

 23. Hej
  Jeg er ikke længere sammen med min kæreste, og vi har begge brugt hans apple-id og så lavet deling i hjemmet.
  Kan jeg oprette et appel-id til mig selv og så stadig beholde alle de app’s jeg har på telefonen?
  Dernæst vil jeg spørge, om jeg kan beholde al den musik vi har købt via i-tunes og ligeledes det jeg selv har overført til biblioteket??
  Håber du kan hjælpe..
  Med venlig hilsen
  Tina

 24. Hej Tina. Jeg kommer måske med et kort og trist svar på dine spørgsmål: alle apps, musik og lignende tilhører din x’s Apple-ID. Så du skal selv købe dem igen …

 25. Hej

  Min datter har spillet spil på min ipad på mit Apple id. Hun har hun fået sin egen ipad, og jeg vil derfor rigtig gerne oprette hendes egen Apple id, men er det så muligt at hun får “hendes” spil og level fra mit Apple id over på hendes Apple id??
  Evt ved at benytte iTunes?

  Håber mit spørgsmål giver mening.

  Mvh Maj-Britt

 26. Hej Maj-Britt,

  Hvis du vælger at oprette et nyt Apple-ID til din datter, så kan spil og data ikke overføres!

  Men da du godt kan bruge flere enheder i hjemmet på samme Apple-ID, og derved installere programmer og spil, – så vil det måske være en løsning?

 27. Hej Bo og Maj-Britt

  Jeg har faktisk fået det til at virke før!?

  Jeg loggede ind med mit gamle Apple-id først, så gendannende jeg fra en iCloud sikkerhedskopi.

  Så fjernede jeg kontoen og sørgede for at gemme data på enheden.

  Senerehen kunne jeg logge ind med mit nye Apple-id og herefter gemme de oplysninger der var på enheden op i skyen igen.

  Det er en del tid siden, så det er iOS 6 jeg har testet det på 🙂

 28. Så vidt jeg har erfaret, så kan man ikke installere apps og spil på et andet Apple-ID. Problemet opstår når man skal synkronisere enheden med iTunes.

 29. Det er helt rigtigt at man ikke kan installere apps med et andet Apple-id, men når de nu er installeret med det gamle apple-id og DATA bliver gemt på iCloud med det nye Apple-id, så har jeg faktisk fået det til at virke i ca. 1 år nu, uden problemer:)

 30. Jeg er ret overbevist om, at du ikke kan dele iCloud og GameCenter backup-data mellem 2 Apple-ID’er. I det her tilfælde har datteren fået en iPad, som skal have et helt nyt Apple-ID. Så snart Maj-Britt synkronisere med computeren eller iCloud i skyen, så falder hammeren – efter mine erfaringer!

  Kan du eventuelt uddybe lidt mere overfor Maj-Britt, hvordan man kan overføre disse GameCenter backups – uden at hun kommer til at miste dem, når enheden på et tidspunkt skal lave backup/synkronisering? 🙂

 31. Sådan gjorde jeg og det har fungeret perfekt i over et år nu:

  1. Start med at gendanne din datters iPad fra en sikkerhedskopi fra din iPad, det kan du gøre under:
  Indstillinger -> generalt -> nulstil -> slet alt indhold og indstillinger

  Følg guiden på skærmen og log ind med dit Apple id.

  Vælg at gendanne fra en sikkerhedskopi fra din iPad.

  Nu vil du kunne se at din datters iPad har alle de spil og data der var på din.

  2. Slet din konto og tilføj din datters.

  Nu skal du ind under indstillinger -> iCloud -> slet konto.

  Du vil blive spurgt om du vil beholde iCloud data på din iPad, sørg for at beholde dem.

  Nu kan du så logge ind med din datters Apple id og dermed have overført spille data fra din iPad til hendes iPad. Hvis hun ønsker at downloade spil fra din konto så skal du dog logge ind i app store for hende, da spillene er forbundet til din konto.

 32. For at være sikker på at du ikke mister dine data så skal du huske at lave en sikkerhedskopi af din datters iPad efter at du har tilføjet hendes Apple-id.

 33. Det kunne være at vi skulle frigive dit tip som et indlæg! 🙂

 34. Det da en god ide, det vil jeg gøre!

 35. Hej,

  Jeg er lige ved at ned med flaget. Jeg har fået nyt Apple-ID, fordi jeg ikke kunne huske koden til det gamle. Min iCloud viser stadig mit gamle Apple-ID, så jeg kan ikke logge på. Når jeg så forsøger at slette kontoen, beder den mig igen om koden til mit gamle Apple-ID for at slå “Find Min iPhone” fra. Så jeg kommer ikke rigtig nogle vegne. Håber meget, I kan hjælpe mig!!

  Tak 🙂

 36. Det er en tyverisikring der sørger for at din iPhone er nærmest ubrugelig hvis den bliver stjålet.

  Det kan heller ikke betale sig at gendanne den, for så vil du ikke kunne aktivere den medmindre du har koden til dit gamle Apple-id.

  Så eneste umiddelbare løsning er at finde den gamle kode, du kunne eventuelt prøve her: https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid?app_id=165&frame=true&language-iso-2=EN-US&language-iso=EN-US

 37. HJÆÆLP! Jeg ville gendanne min iphone 4s , nu spørger den efter mit appel id , for at aktivere iphone og jeg taster… den siger det ikke eksistrer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeg har brugt det samme hele tiden og nu virker det ikke… mailen eksistere ikke mere så jeg kan ikke få koden tilsendt… hvad pokker gør jeg n u??? min tlf er ikke aktiveret og jeg kan ikke bruge den……hjæææææææææææææææææælp!

 38. Har du også haft din iPhone 4S i længere tid?

 39. Jeg har fået en Iphone, og glædet mig til bruge alt det den nu kan.
  Meeeen jeg kan ikke oprette apple-id, fordi der er sat en forkert dato
  ind under mine personlige oplysninger. Jeg mener det er sket i
  forretningen. Jeg bor i Spanien, så der er en del sprogvanskeligheder,
  og de (forretningen) vil/kan ikke hjælpe. Hvordan får jeg den dato
  slettet, og får min rigtige fødselsdato sat ind. For det er umuligt
  at oprette Apple-id.

  Håber du kan hjælpe…på forhånd tak.

 40. Kan du ikke oprette/ændre dit Apple-ID her: http://appleid.apple.com/dk/

 41. Vi har 2 iPad og bruger samme apple-ID på dem, så vi kan bestemme hvad vores søn har af forskellige spil og dele apps. Problematikken er at min mand spiller Clash of Clans og nu vil vores søn også spille samme spil, men i sin egen udgave. Er det muligt at have app’en på begge iPad med hver deres spil, nu hvor vi benytter samme ID? Eller skal vores søn have sin egen Apple-ID?

 42. Hver enhed gemmer spildata (baner osv), men de kan ikke begge benytte GameCenter – som er koblet op på ét Apple-ID.

 43. Hej
  Vi har en iPad3. Som børnene ( 8 år) bruger meget til spil. Lige nu har vi købt en iPad mini med Wi-fi.
  Spørgsmålet er om vi skal oprette den nye med samme Apple-ID. Hvis vi opretter med det samme ID kan man så spille det samme spil samtidig fx minecraft – wordfeud? og er spilledata fra Ipad også på mini?, er der nogen fordel ved at bruge samme ID?
  Hvis vi opretter et nyt ID – vil jeg meget gerne at det ID der er på IPad 3 kommer til at tilhøre Ipad mini – er det muligt? Hvis ja hvordan ændre man ID på IPAd3? og kan det så gøres sådan at de spil + data der er på nu stadig er der selvom Id ændres?
  Det er de eneste apple-produkter vi har (Ipad 3 og mini med wi-fi)
  Mange spørgsmål – men jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal så håber på lidt hjælp – på forhånd tak!

 44. Da børnene er 8 år, vil jeg anbefale at I bruger samme Apple-ID på begge iPads, så I som forældre kan styre det hele. Ja, man kan installerer spillene på begge iPads under samme Apple-ID, og nogle spil gemmer data på iCloud. (Se det under iOS Indstillinger -> iCloud -> Dokumenter og data.

 45. Hej,

  Jeg har en arbejds ipad, som elever også bruger. Når jeg vil opdatere apps, så går jeg ind på apps store, hvor jeg kan se arbejds-appleid. Når jeg så vil opdatere står der en anden mail adresse hvor jeg skal skrive adgangskoden for den mail som appleid. Jeg har prøvet at logge af og på, men kan simpelthen ikke få det til at give mening.
  Kan I hjælpe?

  Db
  Kathrin

 46. Det er fordi pågældende app, som du forsøger at opdatere, er hentet med et andet Apple-id – det som er forbundet med den E-mail der popper frem.

 47. Hej
  Håber I kan hjælpe.
  Min datter bruger samme apple id som mig. Hun har fået ny iphone og alt blev lagt over på den, efter gendannelsen.
  Hun spiller Hayday og er kommet langt. Men da hun startede spillet op, kom hun til at trykker “ja” til at starte forfra.

  Hvordan, og kan man, starte fra hendes level igen, som hun var nået til?

  Hilsen Palle

 48. Hej.

  Jeg købte en iPhone 5s i starten af året, hvor jeg brugte mit nuværende apple-id for at indstille telefonen. Pga nogle problemer måtte jeg gendanne telefonen. Da jeg startede telefonen op igen, kom den med en besked om at skulle aktivere min iPhone, med det apple-id som blev brugt til at indstille telefonen, da den i øjeblikket var forbundet med mit nuværende apple-id. Men da det jo var samme apple-id, skrev jeg det, hvorefter den siger: “min mail” kan ikke bruges til at låse denne iPhone op. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skulle skrive for en mail, da jeg altid har brugt den samme. Jeg håber nogen kan hjælpe mig.

  Mvh. Sofie

 49. Hvis spillet bruger iCloud til at gemme data, så gendannes det ved start. Prøv at afinstallerer-, og geninstaller spillet.

 50. Det lyder underligt! Hvis det er det rigtige Apple-id du bruger, så bør det virke. Prøv at gendan din iPhone igen!

 51. Jeg har tænkt tanken, men nu da jeg forbinder min telefon med iTunes, beder den om akkurat det samme (apple-id til aktivering), så jeg kan slet ikke få adgang til den “side”, hvor der står gendan, synkroniser osv..

 52. Jeg har lige oplevet det samme med min svigermors.
  Jeg nulstillede og slettede alt – og nu kan jeg ikke aktivere Ipad’en (2’er) med hendes apple-id.

  Jeg får beskeden: “f……@mail.dk kan ikke bruges til at låse denne IPad op”

  What to do…?

 53. Troede lige jeg var den eneste…

  Jeg har lige oplevet det samme med min svigermors Ipad.
  Jeg nulstillede og slettede alt – og nu kan jeg ikke aktivere Ipad’en (2′er) med hendes apple-id.
  Jeg får beskeden: “f……@mail.dk kan ikke bruges til at låse denne IPad op”.

  Gode råd modtages.

 54. Jeg kan forstå det er af sikkerhedsmæssige årsager, og når man går ind under “Hjælp til aktivering” står der en masse om, hvordan den gamle ejer skal gøre osv. Den gamle ejer kan logge ind på icloud på computeren og fjerne enheden fra “mine enheder”. Men da jeg jo selv er den ‘gamle ejer’ til min telefon, prøvede jeg det samme og loggede ind på icloud. Her sagde den så, at jeg ikke har nogen enheder… Men det hænger jo ikke sammen med at min telefon siger, at den er forbundet til mit apple-id…

 55. Prøv at læs lidt mere om jeres muligheder her på Apples support side: http://support.apple.com/kb/HT5625?viewlocale=da_DK

 56. Tak for svar.

  Hvad nu hvis det ikke bruger iCloud ?!
  Andre spillere kan se fra deres HayDay komto, at hun er nået til level 42. Men jeg kan simpelthen ikke knække “koden”

 57. Ja, det kan de se gennem Apples “Gamecenter”.

 58. Det er nøjagtig det samme jeg oplever.
  Lidt frusterende…

  Det hjælper heller ikke at nulstille adgangskode, som i linket nedenfor, eller logge på Icloud, da enheden ikke findes her.
  Vildt underligt.

 59. Jeg ringede til Apple support.
  De var super venlige og kunne se at Ipad’en var koblet op på det apple-id jeg gav dem.
  Jeg mailede et billede af kvittering med serienummer til dem og dagen efter fik jeg mail om at nu var den låst op.
  Nu er Ipad’en kørende igen 🙂

 60. Hejsa

  Min søn har oprettet sit apple id med forkert fødselsdato, kan man ændre det?

  Hilsen Mette

 61. Hej Mette. Du kan ændre mange oplysninger dit Apple-id her: https://appleid.apple.com

 62. hej er der en der kan hjælpe mig jeg har en iphone 4s som har lægget i skuffen snart to år her den anden dag vil jeg bruge den igen opdater den vist på itune men når jeg tænder mobilen kan jeg ikke komme forbi id jeg kan ikke huske adgangskoden eller mailen som den blev lavet med hvad gør jeg hjælp
  brian

 63. Hej.
  Min søn har fået en iPhone4 som jeg har koblet til mit Apple-id. Problemet er bare med kontakterne at når han ændre navn på dem i hans telefon så ændres de også i min telefon.. Er der noget man kan gøre så de ikke synkronisere på den måde? Eller skal han så have sit eget apple-id? I så fald kan man have 2 Apple-Id til samme mail, eller er jeg også nød til at oprette en til mail?
  Håber en kan hjælpe..
  Mvh Mette

 64. Gå til indstillinger (på hans iPhone) -> iCloud-> og slå kontakter fra 🙂

 65. Hey.

  Har siddet med den gamles nye ipad air, er kommet så vidt at icloud ike vil acceptere koden til apple-id til trods for at koden virker, kan logge ind på itunes med den…….what to do
  kan ikke engang få lov at slette alt indhold og starte forfra

 66. Nej, det hjælper ikke, når man har fået den installeret fra en anden iphone. Der skal en del andet til, din dumpap

 67. fra en anden computer*

 68. Halløj.

  Jeg sidder med en iPad der er tilknyttet et Apple id. Og en iPhone der er tilknyttet et andet Apple id. Kan jeg godt tilknytte ipaden til iphonens apple id for en stund, og så tilknytte den gamle apple id igen, uden at miste Apps og vigtigst af alt uden at skulle starte forfra på spil?

  På forhånd tak. 🙂

 69. Hej.
  hvad gør man hvis ens iphone er opsat til en icloud konto man ikke kan huske adgangskoden til, har prøvet at få tilsendt en kode til at nulstille den med, men den bliver sendt til en mail jeg ikke ved hvordan man kommer ind på.

 70. Hej.
  Da jeg har fået ny mail, har jeg været inde på mit Apple id og ændre den gamle mail til den nye, og jeg har fået logget ind alle stedet med den nye mail. Men når jeg skal opdatere mine apps (på iPhone 4S) og den vil have adgangskoden til mit Apple id, så står den gamle mail der, og det kan jeg ikke rette. Burde den ikke kun stå der hvis jeg havde oprettet et helt nyt Apple id, som jo ikke er tilfældet? og hvad kan jeg gøre ved det?

 71. Åben indstillinger->iTunes & App Store
  Tryk på mail adressen øverst og tryk log ud, derefter login igen

 72. Hej.
  Mine sønner har fået ny iPad.. De har hver deres gamecenter spil. Som vi gerne vil flytte fra iPad 1 over på den nye iPad 4. Nu har vi problemer med den ene søns game center. Da min mand ved en fejl fik oprettet begge nye iiPad med samme emailadresse og Apple id. Så de kører med det samme clash of Clans og hay day . Min søn vil selvfølgelig gerne have det gamle spil over på det nye iPad . Men når vi taster email adr. Og apple id skriver den at navnet ikke kan bruges, da det allerede er i brug. Ja selvfølgelig, han har det jo på den gamle iPad…….hvordan flytter vi det ?

 73. Jeg er ikke sikker på om det her virker!
  1. Lav En sikkerheds kopi (https://support.apple.com/da-dk/HT1766)
  2. Nulstil enheden (hvis du valgte at sikkerhedskopiere igennem iCloud, nulstil på enheden, hvis det var igennem iTunes, gør det der. (https://support.apple.com/da-dk/HT201252)
  3. Gendan enheden fra den sikkerheds kopi du lavede i trin 1

 74. Hej
  Jeg har en iPad 3 hvor min kæreste har hentet clash of clan ned. Nu vil han gerne have hans bruger fra hans Samsung s4 hen på min iPad. Hvordan sletter vi min bruger af clash of clan så min kæreste kan få hans clan hen på min iPad? Og hvordan kan han få hans clan hen på en iPhone 6 han her ud i fremtiden gerne vil købe?
  Håber i kan hjælpe

 75. På Alle enheder, åben Clash of Clans,, nede i hjørnet, tryk på tandhjulet, i toppen tryk settings, Midt på skærmen tryk “Link a device” På samsungen tryk “This is the old device” derefter følg vejledningen på skærmen
  På de enheder det skal overføres til tryk new device

  P.s Det kan forekomme, at du skal trykke log ind på gamecenter på iPad iPhone

 76. Hej min mand og jeg er gået fra hinanden og vi har 3 børn som køre på min Apple id og vil gene de får et fæstes børne id så han ikke kan snage i mit liv men har kun en mailadresse hvordan gør jeg så sys jeg har Læst og læst uden at blive klogere håber i kan hjælpe

 77. Start med at lave en ny mail F.eks Gmail
  Derefter åben appleid.apple.com og tryk opret og følg guiden, hvor du så som mail skriver den nye mail

 78. hej
  Jeg har seriøst brug for noget ekspertviden!
  jeg har købt en iphone 4s hvori jeg har oprettet et nyt icloud osv. og husket at slette den gamle profil.
  det er gået rigtig fint i længere tid.
  men pludselig spørger den om kode til den gamle profil!! hvilket jeg ikke kan huske.
  og det største problem er så at mailen jeg brugte den gang er inaktiv! så koden kan jeg ikke få der heller.
  spørgsmålene man så normalt kan svare på dukker ikke op da jeg ikke engang når videre fra spørgsmålet om fødselsdagen!!
  hjææælp
  jeg kan dermed ikk opdatere noget eller lign

 79. Sørg for at du er på wifi, Åben AppStore og tryk på fanen opdateringer, derefter tryk på opdater alle. Tryk annuler, når den spørger efter den gamle kode, vent derefter 30 min (hvis du har over 10 apps der skal opdateres vent længere) (hvis alle apps der stod i AppStore i starten stadig er der, skal du ikke gøre noget, så virker dette tip ikke )de apps der stadig står opdater ved , dem sletter du, og downloader igen, du mister alt data i appen, som login, hvor langt du er nået i spil…

  Hvis dette ikke virker så:
  Prøv at spørge på iPhoneguide.dk
  Ring til Apple

  Svar gerne på denne kommentar om det hjælper…

 80. Hej.
  Jeg har et spørgsmål.
  Hvis jeg har downloadet Clash of Clans ned på min iPad, uden den har været registreret til et game center.
  Og jeg så efterfølgende opretter et gamecenter, så forsvandt hele min by som jeg har haft længe, og den begyndte så på en ny.
  Ved godt det lyder total mærkeligt altså et spil, men det min papsøns, og han har brugt så længe på spillet. Og tænker det ikk bare kan være forsvundet. Håber der er en der ved hvad jeg kan gøre.
  Mvh Maria

 81. Denne side er død spørg på iPhoneguide.dk

 82. Hej,
  Jeg har fået ny iPhone 5, som jeg har fået op at køre med kopi fra den gamle (iPhone 4).. Så langt så godt..
  Nu vil jeg gerne have den gamle tilbage til fabriksindstillinger så jeg kan sælge den, men den skriver at jeg skal slå “Find my iPhone fra.. Når jeg gør det, så vil den have koden til AppleID, men den vil ikke acceptere det..! Jeg kan godt bruge det på min nye telefon, samt når jeg logger ind via min Mac computer, men det virker fortsat ikke på den gamle.
  Jeg har prøvet at ændre min adgangskode, men heller ikke det hjælper..
  Da jeg fik det nye simkort til min 5’er smed jeg det gamle ud, men var det dumt?

  Jeg håber at nogle kan hjælpe?

  Mvh
  Stig

 83. Hej.. Vi har tre IPad i husstanden..
  De er alle på samme apple-id..
  To af dem har været tilknyttet gamecenter med deres egen mail..
  Det er de nu ikke længere så alle deres venner er væk..

  Er der en løsning på det ?

  Hilsen Susanne

 84. Min kærestes iphone har mit navn og ikke hendes det skete efter at hun havde opdateret via wifi på min samsung s 6 edge. hvordan er det muligt hun tror det er fordi at jeg har pillet ved den?

 85. mit navn står på alle hendes ting i hendes iphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>