Tips! Sådan ændrer du iOS 7´s farver

by Mahmoud E.M. 3

Hvis du er træt af iOS 7`s farver, så findes der faktisk en meget simpel løsning. Du kan nemlig ændre dem, desværre ikke efter eget ønske, men du kan vælge et andet farveskema.

Det du skal gøre er at gå ind under Indstillinger -> Generelt -> Tilgængelighed, og her kan du slå ”Inverter farver” til. Når du har gjort det vil du opdage, at det ser dumt ud visse steder såsom i Vejr- og Kamera app’en.

Men det er der også en løsning for, du skal nemlig indstille hjemmeknappen til at deaktivere ”Inverter farver” ved at trykke på den 3 gange i træk. For at indstille den skal du under Indstillinger -> Generelt -> Tilgængelighed -> Tilgængelighedsgenvej, og vælge ”Inverter farver”. Nu kan du ved 3 tryk på hjemmeknappen skifte mellem det gamle farveskema, og det nye.

invert-farver-ios7-221013

 

Comments (3)

  1. Alle fotos ser bare ikke så smarte ud når man slår det til 😉

  2. Ville nu ikke rigtig kalde det et farveskema eller ændring af farver.

  3. Antoni, det kan jeg kun give dig delvis ret i, det kunne jo også bruges som nattemode el.lign. og så er det så nemt at slå til og fra at det ikke er svære end 3-klik på hjemknappen;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>