Tips! Sådan opsættes “SMS Relay” (Yosemite)

by admin 22

Findes der noget mere smart, end muligheden for at svarer på en SMS og iMessage besked direkte på computeren, uden at skulle rejse sig for at benytte en iPhone!? Det kan man med iOS 8 og en Mac med Yosemite OS X 10.10 installeret.

Har du en Mac, så ved du formentlig godt at man et stykke tid har kunne svare på iMessage beskeder direkte på computeren, men ikke fra andre mobile enheder end iPhone og iPad. Nu er det altså muligt at besvare en almindelig SMS besked, og du sætter det op på følgende måde.

SMS-Relay-beskeder-2

Få flere venner med i samtalen.

Har du brug for en andens vurdering, eller en tredjes? Når du skriver sammen med vennerne, kan du nu tilføje deltagere uden at skulle starte en ny samtale. Du kan endda melde dig ud af samtalen, når du ikke har mere at sige. Alt det direkte fra din Mac computer med Yosemite installeret.

Bemærk: for at kunne bruge SMS Relay, så skal din iPhone og computer enten være på samme WiFi-netværk, eller have Bluetooth aktiveret!

Sådan opsættes “SMS Relay”

 • Åbn iOS 8 Indstillinger -> Beskeder -> Videresendelse af sms, og aktivere den computer som du ønsker skal kunne modtage SMS beskeder.
 • Når du har valgt en computer, så popper der en kode på computerens skærm.
 • Indtast denne kode på din iPhone for at godkende forbindelsen.

 

Skulle du have problemer med at modtage nye beskeder på din computer, så tjek lige Mac programmet Beskeder -> Indstillinger -> Konti, at din telefonnummer er aktiveret under din konto!

SMS-Relay-beskeder

Comments (22)

 1. Desværre kan man ikke med Yosemite installeret på mac ikke bruge FaceTime. Når jeg ønsker at downloade FateTime til min iMac får jeg den besked at Yosemite 10.10 er for ny. 🙁

 2. Hmm….

  Kan ikke få det til at virke!

  Koden kommer ikke frem på min Mac, har prøvet om det så vil virke på min iPad men også uden held.

  Nogen der har samme udfordring?

 3. du skal aktivere Bluetooth på iPhone / wifi / samme på Ipad og sørge for dit Apple id er logget ind på dit FaceTime og iMessage ,altså så der er flueben i både mail og dit telefon nr . Så slukker du alle enheder , tænder igen og kode vil poppe op så snart du aktivere igen

 4. Jeg bruger det dagligt. “Almindelige” SMS beskeder – med andre ord alle typer af beskeder – på iPad.
  Én af de mest nyttige funktioner i iOS 8 efter min mening.

 5. Må også tilstå jeg overdrevet lykkelig for at kunne modtage alm SMS på min Ipad og uden problemer kan have min iPhone i opladeren i et andet rum , eller bare ikke skal tænke over hvor man har placeret sin telefon i lejligheden når sms,er når ud på alle enhederne (:

 6. Du skal ikke hente FaceTime, – det er allerede installeret under dine Programmer! 🙂

 7. GENIALT.. Har brugt det meget på det sidste.. telefon opkald fra min mac fungerer også perfekt.. 🙂

 8. Kan man også lave sms relay på sin iphone ???? For det savner jeg fra Bite sms

 9. Er det kun nye sms’er der fremadrettet kommer, eller henter den hele telefonens beskeder med ind over? Har tit undret mig over at – fx som i går da jeg fik mig en iPad air 2, at mine eksisterende beskeder ikke var der. Burde det ikke være relativt nemt for Apple at synkronisere – ligesom deres noter, påmindelser osv…? Evt. backup via iCloud….

 10. Det er kun nye beskeder. Den fungerer heller ikke som en slags “PUSH”, hvilket gør at hvis du sletter en besked på din iPhone eller iPad, så bliver den pågældende besked ikke slettet på din Mac!

 11. Kan du uddybe dit spørgsmål? 🙂

 12. Ingen kode dukker op, selvom jeg har fulgt jeres instrukser nøje.. Den finder min MacBook (2) aner ikke hvad parentesen betyder.

 13. Kan man lave en sms på sin iphone som først bliver sendt på et ude i fremtiden fastsat tidspunkt ?? Altså kan jeg i dag skrive en sms som først bliver sendt i morgen kl 1500 ???

 14. Har præcis samme problem med at der ikke kommer nogle “kode” op – er det meningen at mac & iPhone skal danne par? For det kan jeg heller ikke???!!

 15. Nej, ikke uden et jailbreak.

 16. Ja, de skal danne par – ellers virker det ikke.

 17. Er dit telefonnummer synligt på din Mac under Programmer -> Beskeder -> Indstillinger -> Konti?

 18. Ja det er det og kan ikke få det til at fungere.

 19. Har du prøvet at deaktivere/og aktivere funktion igen, under iOS Indstillinger -> Beskeder -> Videresendelse af sms?

 20. Ja det har jeg. Nu lykkedes det at “danne par” hvilket vil sige at den siger den ikke kan forbinde men er der så alligevel. Vores 5S kan slet ikke forbinde

 21. Har fået det til at virke, men den visere bare telefonnummeret på macbooken og ikke kontaktpersonens navn. Er der en smart måde at få dette til at virke? også gerne ved opkald:-D

  Skal siges at alle mine numre ligger på en gmail account

 22. Er der nogen, der også oplever at beskederne nu kun kommer ind via besked-appen på MacBook’en og ikke længere på iPhonen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>