Tips! Indsæt let et stort bogstav i tekst

by admin 15

Når man skriver en besked eller tekst og skal bruge et stort bogstav, så bruger de fleste SHIFT knappen på iPhone tastaturet og vælger derefter bogstav ved at trykke på det pågældende bogstav. Men ved du at der en lettere måde at indsætte et enkelt stort bogstav?

Når du er i gang med at skrive så trykker du på SHIFT knappen (den med pilen) ude til venstre på tastaturet, og holder fingeren nede på skærmen mens du vælger det bogstav som du ønsker. Du kan enten bruge én finger mens du slider den henover skærmen, eller du kan benytte den anden hånd til at vælge bogstavet.

Nu er det lettere, og sikkert også hurtigere for nogen at skrive beskeder og tekster.

 

 

 

Comments (15)

 1. Det er det samme som hvis du skal bruge et tal c”,)

 2. Sig mig Bo, er dette ikke den eneste måde ( shift ) at få sat en stor bogstav ind i teksten ?
  Jeg har kun oplevet at den laver store bogstaver, efter et punktum og i begyndelsen, men hvis man skal bruge et stor bogstav midt i teksten, så har man da altid skulle bruge shift knappen, eller hvad er det ellers du menere..

 3. Offtopic : Efter at jeg har anskafftet mig en iPad 3 så synes jeg at iPad nyheder er velkommen i vores cafe, husker at vi lavede en afstemning om de var velkommen, men synes ikke at det har været de store nyheder endnu, ja jeg ved at du har et liv udover iPhonecafen 🙂 meeen det må du ikke have, du skal bare levere læsestof til os, uden nogle former for pause, venner og familie og arbejde,,
  Ironi kan være anvendt 🙂

 4. Normalt hvis du skal bruge et stort bogstav, så vælger man SHIFT knappen og bogstavet. Dobbeltklikker man på SHIFT knappen så låses den.

  Pointen i mit tip er at du kun skal trykke én gang på skærmen (tastaturet) for at indsætte et stort bogstav. Prøv næste gang du skriver en tekst og f.eks skal indsætte et stort “H” i dit navn, så hold SHIFT nede og slide med samme finger hen over skærmen til “H”.

  Giver det mening? 🙂

 5. Enige – iPad nyheder har været meget begrænset her på siden! Jeg har flere gange overvejet at fjerne det menupunkt, og ændre det til noget andet nyttigt.

  Det sjove er, at der faktisk ikke er ret mange iPad nyheder ude på nettet i forhold til iPhone. Der findes naturligvis en masse tilbehør jeg kunne skrive om, men det tror jeg ikke de fleste interessere sig for.

  Jeg vil gerne blive bedre til skrive om applikationer og tips, – men de fleste iPhone applikationer og tips henvender sig også til en iPad.

  Gode idéer? – kom endelig frem med dem! 🙂

 6. Ja, nu giver det faktisk mening ..
  Prøver jeg næste gang jeg skal indsætte et stor bogstav 🙂

 7. Det giver god mening nu, så det vil jeg prøve at gøre, næste gang jeg hat brug denne trick..

 8. Tja, som sagt så ville anmeldelse af ting og sager til iPad, nok blive lidt lange i længden. Gode ideer til et menupunkt, hvor der er ikke så meget arbejde i at vedligeholde og noget som vi alle kan bruge. ?
  Så ville jeg bruge menu punktet til at lave en dags til dags aktuelle top 10 af betalte og gratis app fra AppStore med link, evt en hurtig kommentar eller hvor mange stjerner den har fået i AppStore.
  Det var en mulighed, ellers smider jeg da gerne flere ideer afsted..

 9. Hvis jeg skulle vælge et menupunkt som skulle være:

  1. Ikke alt for arbejdskrævende
  2. Noget alle kan bruge, eller næsten alle

  Så ville jeg lave en dag til dag top 10 af de mest hentede app fra AppStore og appens tilhørende stjerner og link.

  Eller jailbreak hvor alle og alt kan findes med link ? Lige fra absint til installious ?

  Det var 2 ideer og smider gerne flere afsted 🙂

 10. Ok, måske skulle jeg ikke kigge så dybt i potskålen 🙂 Normalt kigger jeg ind på siden fra telefonen, og der kunne jeg ikke se at der allerede var en liste her på din side, så den kan ikke rigtig bruges som menupunkt …
  Men jailbreak ville være en rigtig god ide, gerne med en funktion så man kan skrive til hinanden.

 11. Ja, der er netop en top-10 “paid” og “free” liste fra App Store i højre side, som desværre ikke kan integreres i mobiltemaet.

 12. Der er allerede et menupunkt under “Guider” der hedder “Jailbreak Guider”, som sagtens kunne udvides med mere materiale!

  Men, jeg ønsker ikke at komme ind på “installious”…det ved du godt Henrik… 🙂

 13. Ide til menupunkt:
  Du kunne lave en menu punkt, hvor alt seneste aktivitet bliver logget og skrevet, hvor vi kan gå ind og se, hvem og hvor der er blevet kommenteret på en artikel, så man bare kan trykke der for at komme hen til kommentar feltet..
  Det er lidt svært at få svar på en “ældre” artikel hvis man evt har Googlet noget om iPhone og så man havner på sådan en, og savner svar, så har vi jo ikke mulighed for at se hvem og hvad og hvornår der er skrevet noget

 14. Enig
  Det der er en meget god ide

 15. Jeg er på udkig efter et godt plug-in der kan håndtere de seneste kommentarer, men dem jeg er støt på indtil videre er ikke optimale. De skal forekomme ude i højre side.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>