Tips! Indsæt foto eller video i en mail (iOS 6)

by admin 6

Vidste du at man kan indsætte et foto eller en video i en mail? Apple har ikke lavet en decideret knap til dette formål, så det er ikke alle brugere der opdager at denne funktion er kommet med iOS 6.

For at indsætte et foto eller en video, så åbnes Mail og der begyndes på en ny besked. Der i mailen hvor et foto eller en video ønskes indsat, holdes fingeren nede på skærmen indtil en menu-bjælke fremkommer.

I menuen er der mulighed for at “Vælg”, “Vælg alt”, “Sæt ind”, og hvis man vælger pilen ude til højre, kommer der endnu en menufunktion frem “Indsæt foto eller video”, der giver mulighed for at indsætte et foto eller en video fra Foto albummene.

 

 

Comments (6)

 1. Det ved man da, hvis man følger bare lidt med.

 2. Jeg gør det på den måde at jeg åbner billederne og så på hver af de billeder jeg vil sende, da holder jeg fingeren på billedet og trykker kopier, så kan de sættes ind i mailen, og så kan man sende flere end et billede.

 3. Det var også en måde, men lidt besværlig hvis du sidder midt i en mailbesked, og får lyst til at indsætte et billede.

 4. Casper der er mange førstegangs brugere af iPhone..

 5. Fortsæt endelig med de tips
  Jeg har brugt iPhone i flere år, men kendte ikke denne mulighed…

 6. Hey
  Men hvordan vedhæfter man FOTO isteden for at indsætte dem:-)
  Ved man vedhæftede dem før men nu indsættes de i mailen og ikke som vedhæftet.
  Det er blot nemmere at arbejde med vedhæftede filer isteden for, synes jeg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>