Tips! Hent iPhone manual ned på din iPhone

by admin 5

Det har altid undret mig, at Apple ikke har valgt at integrerer en iPhone manual direkte i iOS systemet. Det kan godt være der er en masse nørder og tekniske genier der ryster på hovedet, men hvad med alle dem…og dem er der mange af, som har brug for en guide til de forskellige almindelige funktioner på en iPhone, eller retter sagt iOS.

Apple har valgt at lægge iPhone manualen ud på internettet så du frit kan hente den, men det er nu “sjovere” at have den med alle steder på iPhone.

 

Sådan får du manualen med på iPhone

 

1. Først og fremmest skal du hente manualen fra Apple webside ned på din computer. (Klik på “Gem” i Acrobat Reader, og gem filen et sted hvor dine iPhone bøger ligger)

2. Derefter åbner du iTunes og vælger “Bøger” i venstre panel, og åbner topmenuen “Filer”, og vælger “Føj fil til bibliotek…”. Vælg den PDF iPhone manual du har hentet.

3. Tilslut og synkronisere din iPhone med iTunes. (..hvis ikke du har opsat din iPhone og iTunes til automatisk overførsel).

4. Nu kan du åbne “iBooks” applikationen på din iPhone, og benytte iPhone manualen derfra. Du vælger en oversigt ved at klikke på indeks-knappen øverste oppe i iBooks.Comments (5)

  1. Det da 10 gange lettere at åbne iBooks, gå under butik og så enten søge efter iphone brugerhåndbog eller bare vælge under charts og så hente den direkte ned med iphonen? 🙂

  2. Godt tip! Det var jeg desværre ikke bevidst om…nok fordi jeg aldrig har benyttet denne håndbog. 🙂

  3. På alle mine iPhone (også min nuværende iphone4), ligger der et bogmærke som hedder “brugerhåndbog til iPhone”, den er jo ligeså god, eller havd? 🙂

  4. Ja, det burde være den samme. Men kræver en internetforbindelse, hvor den anden løsning er lokalt på din iPhone. 🙂

  5. En anden noget hurtigere løsning er at bruge app’en iBooks på telefonen, hvor man gratis kan hente vejledningen i butikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>