Tips! Brænd iTunes spilleliste til disk (CD)

by admin 5

En af de smarte funktioner med iTunes er muligheden for at brænde en Spilleliste direkte ned på en CD. Det vil med andre ord sige at hvis du skal afholder en fest eller et arrangement, så kan du let samle dine udvalgte musiknumre på en iTunes Spilleliste.

For at oprette en ny Spilleliste (også kaldt Playliste), så vælges musik-biblioteket, og derefter krydset nede i venstre hjørne af skærmen. Her kan du oprette en ny Spilleliste. Når den nye Spilleliste er oprettet, så kan du højreklikke på et musiknummer som du gerne vil tilføje din Spilleliste, og vælge “Føj til Spilleliste” -> din nye Spilleliste.

Når du er færdig med at tilføje musiknumre til en Spilleliste, og du gerne vil brænde den på en CD, så vælges den pågældende Spilleliste enten ude i højre side af iTunes/eller ved at vælge “Spillelister” i fanebladene” lige i midten over listen af dit musik-bibliotek, og derefter vælges den Spilleliste som du ønsker at brænde ned på en CD.

Til sidst vælger du under iTunes topmenu (når en Spilleliste er valgt/markeret!) Arkiv (Mac) eller Filer (Windows) -> Brænd spilleliste til disk (CD).

 

 

 

Comments (5)

  1. Det er altså ikke noget nyt. Det har man også kunne i de foregående versioner af iTunes..

  2. Hej admin der har lige været hitb panel discussion hvor nogle hackere snakker om iOS 6 jailbreak seriøst har de ikke sagt noget om hvor langt de er noget?? Begår snart selvmord kan ikke klare min iPhone uden jailbreak!

  3. Min kilde har misforstået nogle detaljer, men det er vist blot menuen der har ændret sig iflg. det link jeg kunne finde på nettet: http://www.cultofmac.com/203679/the-ultimate-list-of-itunes-11-tips-tricks-and-changes-roundup/

  4. Ja, der er desværre intet nyt. Men husk at Julen er miraklernes tid, så hvem ved…?

  5. Håber godt nok du har ret 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>