Tips! Alternativ måde at slette apps på

by admin 6

Du kender den sædvanlige måde at slette en eller flere applikationer på, nemlig ved at holde fingeren nede i nogle sekunder på et ikon, og derefter vælge det røde badge med kryds i for at slette den pågældende applikation.

Det er helt fint hvis du bare skal slette en applikation. Men hvad hvis nu at du gerne vil have et overblik over hvilke af dine applikationer der fylder mest, og slette dem som du syntes fylder for meget?

Åbn iPhone Indstillinger -> Generelt -> Brug -> og se under listen “Lagringsplads”. Her kan du se alle de applikationer du har installeret samt hvad de fylder, og ønsker du at slette en applikation vælges den, og derefter “Slet program”.

 

 

Comments (6)

  1. Kender godt denne måde, men det kræver iOS 5.0 eller nyere…

  2. Tak for tippet. Det er dejligt at føle at man har helt kontrol med hvad der ligger på disken.
    Er der nogen form for diskfragmentation?

  3. Velbekomme! Nej, du kan ikke defragmentere filerne på iPhone.

  4. Hvordan kan men slette apps i appstor under købte

  5. Jeg har en app på min iPhone 4S, som nærmest er gennemsigtig. Jeg har prøvet at fjerne den ved både at trykke på den i længere tid, for at trykke på krydset – og jeg har prøvet på den måde, du beskriver ovenfor. Men lige lidt hjælper det – den er der stadig. Ved du, hvordan jeg får den slettet?

  6. Har du prøvet at tilslutte din iPhone til computeren, og synkronisere den med iTunes? Du skal også prøve at genstarte iPhone, ved at holde Power-knappen (toppen) og Home-knappen (fronten) nede samtidig, indtil der kommer et hvidt Apple logo på skærmen – slip derefter knapperne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>