Tip! Sådan fixer du hvis Siri ikke virker!

by admin 11

Efter at jeg havde fået opdateret til iOS 8.3 beta, så opdagede jeg at Apple sørme havde været så flinke at inkludere Siri på dansk – så det skulle naturligvis prøves!

Begejstringen skulle vise sig at være ret kort, da Siri blev ved med at sige “Kan du gentage det?”. Uanset hvad jeg gjorde, så ville hun ikke lystre – selv ikke efter en genstart af enheden.

Nå, men det viste sig heldigvis at et simpel fix kunne løse det problem: Man åbner bare iOS Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Nulstil alt. BEMÆRK: at du skal opsætte de forskellige iOS indstillinger igen, men du mister intet data, apps, musik, beskeder osv!

Siri-screen-201211

Comments (11)

 1. Hvad synes du så om det indtil videre?

 2. Det virker, men det er for tidligt at konkludere hvorvidt jeg selv kommer til at bruge de i hverdagen.

 3. Hvornår er udkommer 8.3? (Ikke beta)

 4. Altså man skal bare nulstille alle indstillinger?
  Hvor meget mister man ved det?

 5. Jeg vil tro, at ios 8.3 udkommer i midten af april måned sammen med apple watch. 🙂

 6. Hej Nicklas.

  Så hvidt jeg ved så mister du kun data fra “indstillinger”.
  Altså du mister blandt andet koderne til de wifis som din telefon har husket.

  Generalt er det alt data den glemmer i indstillinger, ligesom når du får en ny mobil og du skal logge ind i itunes/appstore og icloud… 🙂

 7. Hej måske er der en her som kan hjælpe mig, jeg har ikke tyrkisk under sprog til Siri nogen som har det samme problem?

 8. Jeg kan ikke lige genneskue om du kører med iOS 8.3 beta 2? … det er nemlig kravet for at Siri på Tyrkisk er inkluderet!

 9. Tak for den hurtig svar men man skal lige åbne for siri så kommer tyrkisk tak igen for den hurtig svar

 10. Wow har aldrig snakket så meget til hende Siri hehe hun er sgu hyggelig

 11. Nå, jeg prøvede med gode gamle og nu virker det som før. Det vil sige med høretelefonerne sluttet til. Eller nej mens jeg sidder og laver dette diktat synes jeg godt nok at hun skal tales meget meget langsomt til, for at forstå mig og for at få alle ord med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>