Ting du bør vide, inden du installerer iOS 5.0!

by admin 2

Det er vel “logik for burhøns”, at en beta-version af alt software er beregnet til test og til at finde fejl, og det undgår man altså heller ikke med den nye iOS 5.0 Beta 1!

Først vil jeg lige fremhæve at det er en spændende oplevelse at bruge de nye funktioner i iOS 5.0, og jeg vil vove den påstand at man kommer til at tænke lidt over behovet for et jailbreak…to do or not to do!?

Nå, men inden du køber dig selv en “Udvikler” status til kr. 500,00 hos Apple, eller en “lidt” billigere udgave som “Beta-tester” til omkring $10, og henter samt installerer iOS 5.0, så skal du lige være klar over følgende:

 

– Det er ikke alle dine applikationer der er kompatible, hvilket vil sige at de lukker ned ret ofte, eller i værste tilfælde slet ikke vil åbne.

– Der er en del grafiske fejl på knapper hvor halvdelen mangler, eller tekst der står lidt underligt. Jeg syntes ikke ødelægger fornøjelse med at teste iOS 5.0, for man overlever hurtigt disse små skævheder i systemet!

– Det er kun den amerikanske iTunes applikation der kan hente indkøbte musiknumre, så her kan du ikke synkronisere med det nye iCloud!

– App Store kan opføre sig lidt underligt, og en gang imellem kan man ikke se de tidligere indkøbte applikationer…på nogen iPhone med iOS 5.0!

– Batteritiden skulle også efter siges været ringere end med iOS 4.3.x…dette har jeg dog ikke personligt kunne mærke…endnu.

– Hastigheden i menuerne er heller ikke noget at råbe hurra af, men sådan har det sjovt nok været med mange iOS beta-udgaver.


Alt i alt er jeg personligt fuldt tilfreds med min iOS 5.0 Beta 1, men jeg ser bestemt frem til at se forbedringer allerede i Beta 2!

 

Comments (2)

  1. Hvordan ser det ud med folders? Er der stadig begrænsning på? Ellers er JB stadig nødvendigt jo 🙂

  2. Ja, kun 12 applikationer i hver Folder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>