Ting Apple skal rette med iOS 8.1

by admin 18

Overordnet set, så kører iOS 8.1 beta 1 godt, men der er stadig nogle seriøse fejl som Apple skal få rettet, inden de frigiver iOS 8.1 officielt til alle om nogle uger! Jeg forventer lidt at vi kommer til at se endnu en betaversion af iOS 8.1 inden Apple slipper den løs til alle.

De fejl som der personligt irriterer mig i den grad, at det faktisk ødelægger brugeroplevelsen på min iPhone 5S, er følgende:

 • WiFi hænger ofte, og reagere ikke hurtigt nok – selvom forbindelsen ved en test viser de korrekte hastigheder for min forbindelse hos Fullrate.
 • Der kommer ofte en sort skærm der lige glimter i baggrunden, når man åbner apps.
 • Når man skriver en mail, så fortsætter linjen ofte langt udenfor skærmen inde den skifter til næste linje, hvilket er rigtig irriterende!
 • iTunes fryser ofte når iPhone er tilsluttet over WiFi, og man skal synkronisere enheden. Det må være iOS 8.1 relateret, da det først sker nu?

 

Angry-man-011013

Comments (18)

 1. Mit tastatur “lagger” engang imellem med iOS 8.0.2 både på min 5s og nye iPhone 6 plus. Også efter jeg har prøvet med en “ren genstart”

 2. En anden væsentlig ting jeg mener de bør rette, som er har været en “fejl” i lang tid er: at man kan lave et eks et opkald fra låseskærmen med Siri eller voice control Funktionen afhængig af hvad man har på!

  Har ihvertfald ikke fundet et sted hvor man kan slå fra, at det ikke ikke skulle kunne lade sig gøre!

 3. Ved Ikke om det er iPhone 6 eller iOS 8 der giver problemer med bluetooth, men jeg oplever ofte voldsom skrat på telefon samtaler. Har prøvet flere headset, med samme resultat. Tror måske det hænger sammen med at jeg har mange bluetooth forbindelser samtidigt, men havde ikke dette problem med min 5S og iOS 7

 4. @BalooDK, jeg havde samme problem med min iphone 4, og prøvede flere headsets uden held, og iOS opdateringer gav heller ikke noget. Jeg fandt ud af, at støjen/fejlen ikke var der når jeg slog wifi fra. Har ikke testet om det er sådan på min forholdsvis nye 5S.

 5. iOS 8.1 kører super hos mig, eneste kæmpe men, er at Safari lagger voldsomt 🙁

 6. Har sjældent wi.fi slået til, men jeg vil da lige prøve at lave nogle test på det.
  Tak for info

 7. Samme her.

 8. Jeg har problemer med “sundhed” app’en

  Sundheds app’en crasher og oversigten er bare helt blank, ingen data overhovedet er gemt, og når jeg f.eks trykker “mig” under “Sunhedsdata” så fryser app’en helt, og jeg skal trykke 2xhome for at lukke app’en.

  Meget underligt, og ikke mindst pisse irreterende.?!

  Andre end mig der har oplevet problemer med den app?

  ps. skal måske lige nævne at jeg kører med iOS 8.0.2.

  Jeg havde også samme problemer med iOS 8.0.0. Da jeg fik min 6’er i torsdags undlod jeg at opdatere den, men gjorde det da jeg håbede at det ville løse problemet med app’en. Og det gjorde det sådan set også. Den virkede igen, og alt data var tilbage igen. Men nu er problemet så opstået igen.

  Så det er faktisk 2 gange jeg har oplevet problemet, med 2 forskellige versioner af iOS 8.

 9. Sundheds appen kører generelt virkelig dårligt. Jeg fatter ikke at det skal være så besværligt for Apple at lave en app. Man skulle da tro at de havde pengene til at hyre kompetente medarbejdere.

 10. Nogen gange kan jeg ikke læse sidste meddelese i beskeder, når jeg er ved at svarer..

 11. Jeg har problemer med at toppen hvor uret er, går ned over min app’s. F.eks når jeg er i safari, så kan jeg ikke se søgefeltet fordi hele den øverste linie hvor ur, batteri osv hænder ned over. Det bliver pludselig i større størrelse end alt andet. Og når jeg afspiller videoer fra f.eks youtube, så forsvinder lyden hvis jeg spoler frem i et klip. Det samme gør sig gældende i TV2 vejr app og så skal man starte forfra for at få lyd på. iOS 8 har fungeret fint med alt andet hos mig. Men hold da op Apple er begyndt at falde af på den med alle de fejl folk har hele tiden.

  I miss you

 12. * i miss you Steve jobs

 13. Og så er fejlen med at lukke app’s vendt tilbage, hvilket vil sige, at når jeg er i multitasking og swiper en app ud, så er ikonet stadig i bunden :/

  Mega ommer.

 14. Jeg har samme problem på min iPad Air. Sker tit når man har søgt på en et eller anden. Så kan man ikke trykke på de links der kommer frem, før der er gået lidt?

 15. En irriterende fejl jeg har på 8.0.2 skal de have rettet..
  Har jeg været inde i en app der benytter kameraet (SnapChat, Messenger, instagram, Kamera)
  Og så går ud, så kan jeg ikke tænde lommelygten, før jeg har afsluttet pågældende app.

  Det har ikke været et problem i 7.x, og kan ikke huske om jeg nåede at bruge det i 8.0.1.

  Men meget frustrerende, da jeg ofte bruger lygte funktionen.

 16. Min iPad mini hænger(viser skærm med æblet og kommer ikke videre, nu i 6 timer) under opdatering fra iOS 8.02 til 8.1.
  Nogen forslag til hvad jeg kan gøre?

 17. App’en sundhed fryser igen. Jeg fik den genstarte hos Phone Carre i Næstved for Ca. 3 uger siden. Min telefon er en Iphone 6.
  Hvad Gør jeg? Det er bare ærgerligt, da jeg synes de er god App

  Mvh
  Torben Lassen
  Tlf. 30250621

 18. Du kan genstarte appen ved at åbne den og derefter trykke to gange på
  Hjem knappen og derefter trække skærmen med sundheds appen op.

  Du kan genstarte telefonen ved at holde sluk og hjemknappen nede samtidig indtil der kommer et æble frem på skærmen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>