TimeStamps – Tidsregistrering med lethed

by admin 2

Hvis du har brug for at registrerer dit tidsforbrug i det daglige, så kommer du ikke uden om en applikation som “TimeStamps”! Med TimeStamps kan du let håndtere din arbejdstid og dit overarbejde. Nu er det slut med at gætte når du ankom på dit arbejde, eller hvis du f.eks er udkørende konsulent.

TimeStamps er egentlig enkel at bruge, men indeholder alligevel en masse funktioner:

 

Enknapsbetjening

I frontend af applikationen kan du altid indstille et tidsstempel med den samme store knap. Den husker hvilket tidspunkt du har stemplet “ind” for nylig, og foreslår den næste registrerings-type. Det er grunden til, at næste stemplet tid vil være arbejdstid, når du har haft en pause før.

 

Arbejdstiden altid ved hånden

Displayet i TimeStamps giver dig mulighed for at vise forskellige tilstande: aktuelle klokkeslæt, arbejdstid, pausetid, osv. Du kan let ændre den viste type med et enkelt klik. Også den forventede afslutning på arbejdet vises og opdateres på farten.

 

Automatiske pauser

Specificeret i TimeStamps indstillinger af en standard arbejdsuge, kan en standard pause automatisk blive fratrukket som den mindste pause i slutningen af ​​en dag. Hvis en pause er overskredet, er det selvfølgelig den største værdi der tages.Uanset om den automatiske pause er anvendt, så er det vist som et symbol i TimeStamps.

 

Arbejdsfri dage

Du kan indstille arbejdsfri dage – helligdage, feriedage og sygedage som er en integreret del af TimeStamps. På disse dage hvor du ikke behøver at arbejde, vil der ikke være standard-arbejde og pausetid. Men TimeStamps forhindre dig ikke i at registrere din tid alligevel. Så du kan stadig arbejde i ferien eller på feriedage, og holde styr på det med denne applikation.

 

Statistik

I den ugentlige og daglige tidsregistrerings-visning, viser TimeStamps en lille statistik for at skabe et bedre overblik. F.eks kan du hurtigt se hvor meget overarbejde du har haft i en pågældende uge, og hvor længe har der været ydet en konsulentbistand – statistikken giver netop den slags oplysninger som du ønsker.

 

Eksport

Alle tidsregistreringer kan let eksporteres som HTML i en vedhæftet fil eller som en CSV-fil. Disse tidsregistreringer kan behandles med ethvert time-management system.

 

Indstillinger

Da det ikke er alle der arbejder fra kl. 09.00 – 17.00, fem dage om ugen, så kan de individulle arbejds- og pausetider indstilles personligt for hver dag i en standard arbejdsuge. Det er også muligt at registrere arbejde uden pauser med et enkelt klik. Indstillingen af ​​standardtider kan også let ændres individuelt for hver dag.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/timestamps-time-recording/id441117266?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Comments (2)

  1. Nu har jeg godt nok ikke lige prøvet denne app, men der findes også en anden der hedder Timesheet2go, der også kan bruges til at udregne tid med.

    Den findes i 3 udgaver, en gratis, en til 30 kr og en til 59 kr..

    Den kan også udregne løn osv, hvilket gør den rigtig god hvis du selv har et firma el. lignene.. Jeg har ikke sat mig helt ind i programmet, men den kan vist også skrive fakturaer… 🙂

    Så helt klart et kig værd..! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>