Threshold – Holder styr på dit iPhone dataforbrug

by admin 0

Hvis du har et begrænset forbrug af data på din iPhone hos din teleudbyder, så er det måske lidt smart at holde styr på forbruget. Et par hundrede MB i overforbrug, kan hurtigt blive en dyr affære i længden!

Der findes en del applikationer som har det konkrete formål at holde styr på dit forbrug, men det er få som kan indstilles med en “alarm” (besked på skærmen) når din data-grænse som du selv har indstillet, er ved at være opnået.

Med applikationen “Threshold” kan du konstant følge dit data-forbrug i real-time med live-opdateringer! Du kan selvfølgelig også bruges applikationen selvom du har “ubegrænset” forbrug til at se hvornår du bruger din data mest.

Uanset om din iPhone har en dataplan som er begrænset eller ej, så kan Threshold hjælpe dig med at få et overblik og tage kontrol. Se real-time data brugsstatistikker, opret tilpassede advarsler og en data-zone for at forhindre dig fra at pådrage ekstra gebyrer. Alt du skal gøre er at indtaste nogle oplysninger om din data-plan, såsom faktureringsdatoen fra dit teleselskab, forbrug grænse og lokale data zoner, og så er du er klar. Og det smarte er, du kun behøver at indtaste disse data én gang (medmindre du ændrer data-plan eller rejser).

Ønsker du at vide når du er tæt på data grænse, så håndtere Threshold også dette! Du bestemmer selv, hvor tæt du ønsker at komme til din grænse, uanset om det er inden for 50, 60 eller 90% af din samlede data grænse. Du kan indstille en daglig, ugentlig eller månedlig alarm. På faktureringsdatoen, som du selv vælger, så nulstilles forbruget til en ny periode/måned.

Interfacet i applikationen er utrolig brungervenlig, og ser tilmed ret flot ud! Jeg vil bestemt anbefale denne applikation til alle der ønsker mere overblik på deres dataforbrug.

 

Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/threshold/id434351209?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>