Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
The Cocktail App - Kendte drinks fra hele verden - iPhonecafe

The Cocktail App – Kendte drinks fra hele verden

by admin 0

Da sommeren stadig er over os, så er tiden til kolde cocktails på terrassen stadig aktuelle. Hvis du er mere til en hurtiglavet rum og cola, så er det nok ikke denne applikation her at du skal hente, og forventer du et stort drinks-leksikon så bliver du formentlig ret skuffet!

The Cocktail App tager udgangspunkt i en kendt plakat som er lavet af designeren Konstantin Datz, hvorpå disse cocktails er illustreret med billeder og ingredienser. I denne applikation her finder du dem alle…hvilket “kun” er 38 forskellige cocktails og 47 ingredienser at vælge mellem.

Men selvom “The Cocktail App” ikke virker særlig omfattende, så er applikationen gennemført til mindste detalje. Den indeholder flotte billeder, overskuelige menuer som man ret hurtig finder ud af at navigere i. På hovedsiden finder man listen over de 38 cocktails og en søgefunktion…hvilket jeg syntes er en anelse overdrevet i forhold til at listen kun har 38 cocktails…men brugeroplevelsen er sat i højsæde! Vælges en cocktail på listen, så får man et illustreret (grafisk designet) billede, kort beskrivelse og hvilke ingredienser der skal bruges. Der kan klikkes på hver ingrediens, så man kan læse yderligere om dem.

Under hver cocktail er der også en “preparation” (forberedelse) knap, hvor der vises hvilken barredskaber, glas og ingredienser/mængde der skal benyttes for at skabe den pågældende cocktail.

Applikationen har et faneblad specielt til de 47 ingredienser, og vælger man en eller flere, så finder The Cocktail App de cocktails man kan lave ud fra barskabets sortiment derhjemme. Alle cocktails kan tilføjes hver især som favorit…så de hurtig kan findes igen.

Alt i alt en flot og overskuelig applikation, der godt kunne byde på lidt flere muligheder end 38 cocktails…f.eks 100 vil være helt fint.


Screenshot


 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/the-cocktail-app/id452438509?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>