Test: iPhone 4 vs iPhone 4S

by admin 24

En af de spørgsmål jeg får relativ tit, er hvor hurtig en iPhone 4S egentlig er i forhold til en iPhone 4? Det er et rigtig godt spørgsmål, der er meget logisk inden man drøner ned i en butik eller online bruger mange tusinde kroner på det nye vidunder Apple.

Da Apple præsenterede den nye iPhone 4S for godt 3 uger siden, så fremhævede de faktorer som “2 gange hurtigere” og “7 gange bedre grafik” end iPhone 4. Men én ting er sikkert som amen i kirken, man skal “aldrig” tro på producenten hvad hastighed angår, for det er altid set i det generelle og optimale perspektiv! Det bedste man kan gøre er at se det med egne øjne, og endnu bedre er det selvfølgelig at afprøve produktet.

Jeg kan desværre ikke på iPhoneCafe.dk vegne garanterer for at test vi ser i videoer som denne her er fakta og 100% realistiske. Men det giver nu et meget godt billede af differencen mellem en iPhone 4 og iPhone 4S. Det primære i denne test er hastigheden, og den er rigtig mange iPhone fans meget fokuseret på. En ting er flotte billeder og videoer der er taget med det nye 8 megapixel kamera, en anden ting er hvor hurtig den nye iPhone 4S reagerer og arbejder i programmer og spil.

Jeg kan allerede afslører inden du ser disse videoer, at der er tydelig forskel på hvor hurtig en iPhone 4S starter op (fra slukket tilstand), hvor hurtig den åbner menuer som iPhone Indstillinger og App Store, og hvor hurtig den åbner Safari i forhold til iPhone 4. Kamera applikationen troede jeg faktisk ville åbne væsentlig hurtigere end på en iPhone 4, men det ser det umiddelbart ikke til at være tilfældet. Min personlige favorit, er den speed der er i Safari på en iPhone 4S når man browsere mellem websider!

Begge iPhone kører med det nyeste iOS 5 system.

 

 

 

 

Comments (24)

 1. Så er min nye iPhone 4s bestilt 🙂
  Jeg kørte i Elgiganten, for at se om man kunne købe den uden abb. men det kunne man ikke, og man skulle da slet ikke købe den hos apple, for han har hørt at man skulle vente en hel måned, men han kunne ikke svare på, hvorfor de så skriver at de sender den inden for 1-2 uger og fra de sender den til du får den, går der ca 4-5 dage, så maks 3 uger..
  Det er nok salgsteknink fra deres side..
  Nu venter jeg bare spændt på min nye iPhone..

 2. Man skulle være lidt af en dårlig (og ærlig) sælger, hvis man henviste til en anden butik der leverer hurtigere og billigere. 😀

  Men tillykke med din nye iPhone 4S – når den ankommer!

 3. Trods iPhone 4s er hurtigere og bedre, i min verden er det ikke pengene værd, hvis man i forhånd besidder med en iPhone 4.
  Følgende skulle have sket:
  1. Ny design
  2. 3D kamera (12mp)
  3. Indbygget navigation m. tale ligesom i android

 4. 4.flash player
  5. Andre vigtige funktioner via jailbreak. Såsom my3g, winterboard osv

 5. Man skal da heller ikke glemme at, der er kommet et større batteri i iPhonen.
  Jeg synes det er pengene værd. Jeg solgte jo min iPhone 4 til 3000kr, og har selv købt den for 2000kr, så kan jeg nu godt give de sidste penge, for at få en ny iphone.
  Hvis man hvert år skulle “give” ca 5000kr for en telefon, så ville jeg også springe fra, men iphone de holder deres brugt pris rimelig godt, hvis man vel og mærkedet passer godt på den og har de org dele. så skal man jo “bare” smide de sidste penge for en ny, og det går lige. 🙂
  Jeg glæder mig meget til den kommer, og så skal jeg nok lige skrive, hvad med første indtryk er af mobilen..

 6. Videoerne kan ikke ses på min iPod touch. Det kan videoer i andre a jeres artikler heller ikke.

 7. Hej Oliver,

  Ingen problemer på min iPhone 4 med iOS5. Kan du se YouTube videoer hvis du besøger YouTube webside, og altså ikke den indbyggede app?

 8. Er der nogen fysisk forskel på de to iphones?
  På den ene video ser den hvide 4s lidt anderledes ved home knappen. Troede de var 100% ens.

 9. Nej, iPhone 4 og iPhone 4S er identiske, pånær hardwaren indeni.

 10. Ikke helt korrekt..
  Mute knappen er rykket en anelse, så helt ens er de ikke..
  Men ellers vil jeg give dig ret.

 11. Det er vist rigtig! 🙂

 12. Man kan osse sagtens se at antennen er blevet ændret i design !

 13. Jeg kan virkelig godt følge dem, der har svært ved at skifte fra 4 til 4s..
  Jeg har stadig 3Gs, lige netop fordi der ikke var nogen (for mig) nævneværdig ændring i 4’ren og min er ofte hurtigere til at navigere på nettet end andres 4 er på samme mobilnetværk.. Retinadisplayet er da en forskel, men det betyder (meget) lidt i det daglige for mig. Kameraopgraderingen var for lille til at betyde noget reelt og designet ER kedeligt.. Så jeg blev hængede med 3Gs..
  Men nu overvejer jeg at opgradere, da der først nu er reele opgraderinger. Der er mærkbart spring i kamera og ydeevne. Resten er stort set det samme mellem 3Gs og 4..
  Når det er sagt så er det en smagssag, er du nørd (positivt ment) så skal du have den nyeste, er du i tvivl om at skifte fra 4 til 4s, så har du nok ingen grund til at skifte nu, er du som mig stadig på 3Gs eller tidligere iPhones/anden mobilenhed og vil have iphone, så skift til 4s..

 14. Jeg skiftede også fra 3gs til 4eren og der var og er en meget stor forskel. Grafik,ydeevne og selve telefonen er en stor opdatering, dog skuffede antennen rigtig meget.. Jeg har tit mistet masse af signal (3G til edge) og derfor ser jeg meget frem til at få den nye telefon.
  Man kan også sige, ved at have den nye telefon, når de laver en ny er, at man kan sælge den til flere penge, og derved skal man ikke selv have alle pengene på hånden, når man skal invistere i den nye telefon.

 15. Hvilken ville i anbefale at vælge?
  Jeg har ikke før haft Iphone, men min gamle virker ikke rigtig længere, og jeg vil derfor skifte til enten en Iphone 4 eller 4s. Og jeg er meget i tvivl om hvilken, jeg skal vælge.

 16. Ingen tvivl om at du skal vælge en iPhone 4S, med mindre du har et rigtig godt tilbud på en iPhone 4.

 17. Jeg kan få cirka 400 for min gamle. Og en 4 koster 3500 med det abonnement jeg nu vælger, og mener 4s var enten 4100 eller 4400.
  Hvorfor 4s frem for 4?
  Hælder selv lige pt mest til 4s, men har været meget i tvivl, og er stadig

 18. Hvis differencen er 600 – 900 kroner, så er der ingen tvivl: iPhone 4S! (Hurtigere, bedre kamera og Siri assistent)

 19. Men sirisen fungere vist ikke i Danmark, er det korrekt?

 20. Den fungerer fint – på engelsk. 🙂

 21. Okay, så helt klart 4s?

 22. Okay, mange tak!

 23. Tak for alle jeres kommentar det har virkelig været en hjælp til mig Tak igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>