Test: covers og etuier til iPhone 5

by admin 14

Den danske webshop Phonewear.dk har tilsendt iPhoneCafe.dk 4 forskellige covers og etuier til test, og da min iPhone 5 har manglet en beskyttelse siden jeg modtog den for 3 uger siden, så var det spændende at modtage udvalget fra Phonewear.dk!

Et cover eller etui er på mange måder en personlig ting som f.eks tøj, men jeg har det nu bedst med et elegant, enkelt og sort cover/etui til min sorte iPhone 5…og sådan et har jeg lige modtaget 4 styks af.

Jeg vil ikke beskylde nogen af de danske webshops for at sælge billigt tilbehør til iPhone, men jeg har før modtaget et cover der sad så løse på min iPhone, at de røg i skraldespanden efter 30 sekunder! Men det er en helt anden sag med dem jeg lige har modtaget til iPhone 5!

 

Krusell ColorCover iPhone 5 (Sort)

Dette cover her er uden tvivl blevet min store favorit på iPhone 5, da det både er flot og sidder helt perfekt på iPhone 5! Det beskytter hele vejen rundt i kanterne, på hele bagsiden, og har lige kant nok til at beskytte kanten på fronten – og dermed skærmen hvis man lægger iPhone 5 på hovedet.

Det lækre ved dette cover er følelsen når man sidder med det i hånden, for det glider ikke ud af hånden på grund af en slags gummi-lag, som også gør at det ligger fast på f.eks et bord. Krusell har også været så geniale at lave coveret så tyndt at man næsten ikke fornemmer at det er på, og det gør også at foto- og videooptagelser ikke bliver forstyrret at en kant.

Det er et cover jeg varmt kan anbefale dig til din nye iPhone 5! Prisen er kun kr. 109,00 og du kan købe det hos Phonewear.dk.

 

 

 

Belkin Shield Luxe iPhone 5 (Sort)

Dette cover her ligner ret meget Krusell’s, men har ikke samme fede følelse når det sidder på. Det beskytter helt fint alle kanter på en iPhone 5, og det ser også flot og stilrent ud, men coveret er lige en halv millimeter for højt, hvilket gør at man mærker en kant på fronten ved skærmen. Det er ikke noget der gør det daglig brug af en iPhone 5 besværlig, men jeg kan personligt godt lide at man ikke fornemmer at et cover er i vejen på nogen måder.

Men ellers er monteringen meget let, og der er fin tilgang til alle knapper og stik i bunden. Kanten ved kameraet, som også er lidt højere end på Krusell, virker til at fungere uden noget form for problemer på fotos og video.

Jeg kan også anbefale dette cover til alle der gerne vil beskytte overfladerne på en iPhone 5, og prisen er kun kr. 129,00. Du kan købe det hos Phonewear.dk her.

 

 

 

iPhone 5 Læder Flip Cover (Sort)

Næste produkt fra Phonewear.dk er også blevet min favorit, da det erstatter mit tidligere iPhone 4 læder etui med plads til 3 kreditkort. Etuiet kommer fra Belkin, som tydeligvis kan noget med covers og etuier til iPhone!

Etuiet her er faktisk ret lækkert taget i betragtning af det ikke koster ret meget! Sort, enkelt, og med plads til 3 kreditkort og en ekstra lomme til f.eks pengesedler. Det der gør dette etui ekstra smart er 2 ting: en magnetlukning og et internt cover i etuiet, som beskytter iPhone 5 yderligere.

Med chance for at jeg gentager mig selv, så vil jeg varmt anbefale dette elegante og funktionelle etui til alle med en iPhone 5, der samtidig har behov for at medbringe nogle kreditkort.

Prisen er kun kr. 129,00 og du kan købe det hos Phonewear.dk.

 

 

Fuera Krokodille læder Cover (Sort)

Igen et lækkert etui til dem der gerne vil beskytte deres iPhone 5, og samtidig medbringe nogle kreditkort og kontanter. Etuiet er fra producenten Fuera, og henvender sig formentlig mest til kvinder, da kombinationen af læder og “krokodilleskind” er lidt feminint.

Der er plads til 2 kreditkort og en lomme til kontanter eller lignende, og etuiet lukkes via en magnet. Der er indbygget et cover til beskyttelse af iPhone 5, hvilket gør at man både kan benytte det som en pung, og stadig bruge iPhone 5 med det integreret cover.

Prisen er kr. 149,00 og det kan købes hos Phonewear.dk.

 

 

 

Comments (14)

 1. Din favorit bliver helt sikker også min favorit, men søger stadig efter en som man skal tage Tlf ud af når man bruger den, altså det da træls at pakke sin Tlf væk.
  Hvem køber dog en Ferrari for at gemme den væk i Skoda dele ?

 2. @Henrik H
  Dårligt eksempel (: en skoda er jo i bund og grund en Audi eller VW eller en Seat, næh hov en Porche (: ej okay nok en lige en porche, men da samme koncern..

  Det havde været sjovere hvis du havde skrevet en Fiat (: ej forstår din Pointe.

  Men lidt det samme som at smide Thansen følge på sin Farrari 😀 et cover høre ikke til på en iPhone, basta bum!

 3. @Danny Hare
  Fuldstændig enig – Jeg bruger hverken beskyttelsesfilm, cover eller lign. til at ødelægge designet af min iPhone! Hvem skulle jeg beskytte den for? Den person jeg sælger den til når jeg er færdig med den… En designer-telefon er ment til at udstråle design, og bruges!

  Hvis jeg får en kraftig ridse i min skærm, så får jeg den skiftet – jeg nægter at gå rundt og se på en beskyttelsesfilm der med tiden får små luftbobler under sig, og bliver mat at se på…

  NEJ TAK til beskyttelse af min iPhone 🙂 Det er bare min mening!

 4. Jeg har cover på min, fordi jeg ikke ville have ridser… Nogle gange elsker jeg at tage den ud af coveret og se på den, og tænke: “Gud hvor er min gamle iPhone 4 stadigvæk smuk!”

 5. Jeg har kun film på displayet, men det er jo lidt fjollet når bagsiden ikke beskyttes, mon cover har jeg ikke på (:

 6. Faldt over denne side med ituier til iPhone på facebook den anden dag nordicempire.dk – De ser sku lækre ud! 🙂

 7. Lige præsic, sad også og tænkte at Skoda i dag jo er en meget ankendt mærke,men dit eksempel er lidt bedre end min.

 8. Er os enig med at telefonen skal være uden cover, så designet kan udstråle sig selv….

 9. Kunne ikke drømme om at sætte cover på min iPhone – det ødelægger det æstetiske design. Desuden er min iPhone ikke en museumsgenstand, men en gadget, og jeg har ikke noget imod nogle småridser. Det vidner bare om, at telefonen rent faktisk bliver brugt, og at man ikke tager det så højtideligt.
  Det er lidt det samme som rynker i huden – det giver personlighed og viser, at her er et menneske, der har oplevet en masse ting.

 10. Jeg drømmer bare om at få en iPhone 5… Søger på alle de hjemmesider jeg kan finde, jeg har mindst skrevet mig op på 3 danske hjemmesider for at få en iPhone 5 i hvid med 16GB.
  Jeg kan derefter sammenligne priserne med næsten det samme abonnement og se hvad der er billigst. Hvis du også drømmer om en ny iPhone 5 istedet for din gamle skod nokia så anbefaler jeg at gøre dette. Håber jeg snart for den! 😀

 11. Hmm kan læse i jeres forskellige kommentarer at i mener at beskyttelses film ødelægger designet og kommer til at se grim ud med tiden.

  Der vil jeg jo mene at film ikke på nogen måder ødelægger designet og hvis man køber noget kvalitets film så kommer der ikke luft bobler osv., hvis msn investerer i noget ordentligt film.

  Personligt bruger jeg

  http://www.incover.dk/shop/apple-iphone-4-395p.html

  Og det er ganske fremragende og har siddet perfekt i et år nu…

 12. Min personlige favori er
  http://lux-case.dk/apple/iphone-5/covers.html
  Købte det for en uge siden og er et rigtig fint cover til iPhone 5

 13. To cover, or not to cover: that is the question
  Ja selv bruger jeg BookBook, og er meget tilfreds, men det sjovt med iPhone brugere, de går meget op i covers, modsat hvis man ser en Samsung, HTC, osv. bruger de ikke covers

 14. Gumle, gumle, gumle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>