Telia til Telia – se hvem du kan ringe gratis til!

by admin 0

Hvis du har et mobilabonnement hos Telia, så ved du forhåbentlig også at man kan ringe gratis til andre Telia mobilkunder. Men det kan være svært at holde styr på hvem i familien, af vennerne eller kollegaerne der benytter Telia.

Derfor har Telia fået udviklet en iPhone applikation Telia til Telia, med henblik på at gøre det overskueligt at se hvem man kan ringe gratis til.

Med Telia til Telia ringer du for 0 kroner til mere end 1 million danske Telia-mobiler, og der er ingen opkaldsafgift. Med denne applikation kan du se hvem af dem du kender, der også har Telia mobilabonnement. Mobilnumrene er markeret med en mobil og et Telia-logo.

Fri til fastnet: Har du servicen “Fri til Fastnet” ringer du gratis til 2,5 millioner danske fastnetnumre, som naturligvis også er uden opkaldsafgift. Fastnetnumrene er markeret med et telefonrør i applikationen.

Du behøver ikke være Telia-kunde for at bruge applikationen. Download den i App Store gratis, og se hvor mange af dine venner du kan ringe til gratis, hvis du skifter til Telia. Vær opmærksom på, at du ikke automatisk får servicen ’Telia til Telia” eller “Fri til Fastnet” ved at installere denne applikation.

Husk derfor at sikre at du har servicen. Applikationen bruger datatrafik for at opdatere oversigten, så det anbefales at du slår data fra når du er i udlandet.

 

Telia to Telia - Telia Danmark

 

Screenshot

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>