Telia afholder “Late Night med iPhone 5”

by admin 1

Så nærmere vi os med alvorlige skridt startskuddet for salget af iPhone 5 her i Danmark, og i den anledning har Telia kørt en kampagne i stilling.

Kl. 00.01 den 28. september, det vil sige natten mellem torsdag og fredag, holder Telia Late Night åbent i deres butik på Strøget i København (Amagertorv), Vestergade i Odense og Ryesgade i Aarhus. Husk at stil dig i kø i god tid, så lover Telia til gengæld  at det bliver den hyggeligste og fedeste kø nogensinde.

 

 

De sørger selvfølgelig for at du ikke fryser, selvom det anbefales at du tager varmt tøj på. Du kan få udleveret et tæppe og en stol fra kl. 18.00, og det er først til mølle! Der vil også være varm kaffe, og derudover kan du i København opleve Shaka Loveless optræde med sit seneste hit. Hvad der ellers sker er en overraskelse, men det bliver fedt. Så kom frisk og stil dig i kø i enten København, Odense eller Aarhus.

Du kan få svar på dine spørgsmål på Telia’s webside, og jeg ønsker dig held og lykke…hvis du trodser nattekulden og stiller dig i kø!

 

 

 

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>