TaskFlow – Fantastisk flot opgave og tjekliste!

by admin 3

For jer der har fulgt med på iPhoneCafe.dk et stykke tid, ved sikkert også at jeg værdsætter flotte interfaces i iPhone applikationer. Selvfølgelig skal funktionerne harmonere med det visuelle, men det skader bestemt ikke at se på noget gennemført programmering og design der hænger godt sammen!

TaskFlow er netop sådan en af slagsen, og da jeg havde hentet den og studeret de forskellige interfaces og funktioner, måtte jeg bare sige WOW! Hvis du er bekendt med Tapbots som også forstår pointen i at lave noget lækkert der samtidig kan bruges til noget, ja så ved du hvad jeg snakker om.

TaskFlow er en virkelig unikt designet applikation, der giver dig mulighed for at visualisere dine daglige opgaver og checklister, ved at gøre det hele meget lettere. Den har en jævn og intuitiv brugerflade, som du formentlig ikke har set før i To-Do applikationer! Anderledes udseende, fantastiske interface, smukke animationer og lyde gør opgaverne lidt mere spændende. TaskFlow kombinerer alt hvad du behøver for at være produktiv: checklister, opgaver, noter, påmindelser og timere, alt sammen pakket ind i et fantastisk interface.

Tilføj en ny To-Do uden besvær. Du skal bare indtaste din opgaves navn, og visualisere det med en af de mange ikoner. Vælg mellem mere end 500 forskellige ikoner til at klassificere dine opgaver! Det er også let at flytte elementer mellem lister og frit sortere dem på den måde som du ønsker det.

Organiser dine opgaver i tjeklister og mapper, så du hurtigt kan finde det du virkelig har brug for. Opret forskellige To-Do lister og vælg unikke ikoner for hver liste til at hjælpe med at skelne mellem hver af dem.

Gå aldrig glip af dine foretrukne TV-programmer igen, og glem ikke en fødselsdag!. TaskFlow opretter hurtigt og nemt timet påmindelser ved blot 2-3 indstillinger. Understøtter lokale meddelelser, så du får alarm selv om applikationen er lukket.

Alt-i-alt en applikation jeg virkelig syntes du skal tjekke ud!


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/taskflow-visualize-your-workflow/id461341372?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (3)

 1. Kan den sync med google task?

 2. Nej desværre ikke. Men der er en Dropbox synkronisering på vej.

 3. jeg har lige købt denne app og jeg troede egentlig at det jeg har lagt ind i min week kalender røg over i denne app men det er åbenbart ikke tilfældet

  og jeg troede hvis man f eks laver en task at så røg den ligeledes over i min kalender

  burde den ikke det der er jo synk med med ical

  det er kun det jeg laver i noter der ryger over kalenderen ……mystisk

  mvh michael

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>