Tak til alle jer der støtter iPhoneCafe.dk!

by admin 5

Det er svært at sætte ord på de følelser der vækkes, når andre mennesker værdsætter det arbejde man lægger i en webside som iPhoneCafe.dk! Nogle har valgt at bidrage til sidens fremtidige drift og udvikling, ved at donere et beløb via knappen ude i højre side.

Jeg havde egentlig ikke forventet at så mange ville støtte siden med et beløb, og til dem der har gjort det, er jeg evigt taknemmelig!

Men som jeg tidligere har sagt, så skal man ikke føle sig forpligtet til at spendere penge på iPhoneCafe.dk, selvom man måske bruger siden hver eneste dag. Det i sig selv er et stort kompliment for mig, og ikke mindst de andre forfattere – der frivilligt skriver indlæg!

De bedste hilsner, Bo
Admin / iPhoneCafe.dk

 

 

Comments (5)

 1. Selvfølgelig!
  Siden er så ideal, og så fyldestgørende!
  Så er lille symbolsk honorar for det store stykke arbejde, synes jeg er på sin plads!

  Tak for denne fantastiske side!

 2. Jeg ville ellers godt donere, men er kun 14.

 3. Kunne man ikke, for at gøre det endnu nemmere, indføre mobilepay som betalingsmiddel. Tror der er mange, der ikke lige ‘magter’ at finde kortet frem.

 4. Kræver det ikke at jeg skal oplyse mit private mobilnummer? Eller har jeg misforstået konceptet?

 5. Du skal opgive dit nummer! detsvære 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>