Tablets: iPad Air har det bedste batteri

by admin 1

For nylig lavede den engelske nyhedsside Which? en test mellem de bedste tablets som er på markedet lige nu, og testen handlede ikke om hvilken tablet model det havde de fleste processorkræfter og teknologiske features, men om levetiden på batteriet efter en fuld opladning.

Man skulle tro de fleste brugere er mest interesseret i hvor hurtig en processor der sidder i den pågældende tablet, men det drejer sig i mange tilfælde om hvor længe batteriet kan holde, før det skal oplades igen.

Tillad mig at løfte sløret med det samme, og fortælle at det blev Apple der vandt! Helt præcis med deres iPad Air, som i øvrigt bliver skamrost mange steder på nettet. iPad Air vandt ret overbevisende i forhold til andre tablets i samme klasse, og selv iPad mini Retina fik et lettere baghjul af storebroren.

På en fuld opladning kan en iPad Air kører uafbrudt i 658 minutter (ca. 11 timer) hvis den kun bruges til webbrowsing, eller 777 minutter (ca. 13 timer) til video. Du kan her se det samlet resultat af den test som Which? gennemførte, og det sætter forhåbentlig tingene lidt i perspektiv – hvis du står og skal købe en ny tablet … måske en iPad Air?

Tablet-batteri-test-130214

Comments (1)

  1. Jeg er også imponeret over min iPad Airs batteri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>