Synkronisere dine Facebook venner til iPhone

by admin 18

Hvis du bruger Facebook ofte, så har du sikkert en del venner og bekendte på din profil. Det er selvfølgelig hurtigt at skrive 10 kontakter ned på din iPhone manuelt, men har du f.eks 100 venner og bekendte, så er det en langsom og kedelig proces!

Men denne process kan Facebook applikationen sagtens klarer for dig! Hvis du følger denne simple guide her på siden, så har du inden længe alle dine Facebook kontakter tilgængelig på din iPhone – i dine Kontaktpersoner!


Sådan synkronisere du dine Facebook kontakter til din iPhone


1. På din iPhone skal du åbne App Store, og hente FaceBook Applikationen (Hvis du har den installeret -> så spring videre til punkt 3)

2. Når den er installeret, bliver du spurgt om du vil have dine Facebook venner synkroniseret med din iPhone kontaktpersoner (acceptere, hvis du ønsker dette!)

3. Hvis du allerede har Facebook applikationen installeret på din iPhone, skal du klikke på “Friends” ikonet på hovedsiden, og klikke på “Sync” knappen oppe i højre hjørne. Her skal du aktivere det, og du kan også vælge om du vil have erstattet billeder på dine Facebook venner i Kontaktpersoner. Dette er ret smart, da dine venner sikkert ændre deres profilbillede ofte.

 

Comments (18)

 1. If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.

 2. This info is great! Im sure this blog is one of the best on the web! Thank you again for yet another
  great blog post!

 3. Jeg har sagt ja til at den skal synkronisere facebook numrene over i min iphones kontakter,og at den skal erstatte profilbillederne, men der sker ikke noget. Jeg får ingen kontakter på min iphone 🙁

 4. Der sker heller ikk noget på min! lorte guide.. 🙂

 5. Nej…guiden er blot et år gammel! Og man kan ikke hente telefonnumre fra Facebook – det tillader de ikke. 🙂

 6. vil det sige at det ikke længere kan lade sig gøre at synkronisere kontakter til iphone på denne måde? er der en anden måde at synkronisere kontakter fra facebok?

 7. Du kan sagtens importere dine FB kontakter til din iPhone, – men du får ikke deres telefonnumre med…det tillader FB ikke.

 8. Hej folkens, nu er det lykkedes mig at synkronisere FC-kontakterne, men det fungerer ikke helt optimalt. Den tager kun billeder på de kontakter, der hedder det samme i min kontaktbog og i Facebook. Det er jo kun de færreste, der hedder præcist det samme. På Android kunne jeg connecte en FB-profil til en kontakt. Kan man ikke det med en iPhone 4s?

 9. Jeg har prøvet fra FB til Iphone der sker ikke noget jeg ville gerne have billeder med over.
  Iøvrigt hvis du har Sony ericsson
  synkronisere den alt du kan ovenikøbet være i kontakter og se en persons status i FB

 10. Jeg er kommet til at synkronisere kontakter og fødselsdage fra facebook til min Iphone, jeg vil godt have det slettet, har prøvet alverdens ting, men der er ikke noget der virker. Er der nogen herinde der ved hvordan man gør?

 11. Tanja skriver den 25. september, at hun har prøvet at slette den opdatering som lige er kommet og hvor man kan synkronisere sine facebook kontakter. Det virker ad H… til og jeg vil gerne ud at denne synkronisering – hvordan gør man dette. HJÆLP

 12. Åbn iPhone Indstillinger (iOS 5 eller 6), og vælg Facebook. Her skulle du gerne kunne deaktivere Kontakter og Kalender.

 13. Tak for dit svar. Det virkede ikke at slå Facebook fra som du beskrev. Jeg er gået ind i kontakter og for hver enkelt med F. markering ophævet under redigering OPHÆV Forbindelse. Det virker.
  Jeg oplevede at når jeg sende besked / mail med facebook kontakter valgt iphone selv facebook adressen.

 14. Har lige købt en iphone5.
  Hvordan kopiere jeg mine FB. kontakter til min mobil.
  Step by step

 15. Åbn iPhone Indstillinger -> Facebook -> vælg Kontakter under “Disse programmer må bruge din konto:”, og afslutningsvis trykker du på knappen i bunden “Opdater alle kontakter”.

 16. Hvordan fjerner jeg synkronisering af Facebook og tæf listen?

 17. Gå ind på indstillinger -> Facebook og slå kontakter fra…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>