Superfrog HD – Klassisk gameplay fra 1990’erne

by Mahmoud E.M. 0

Der var engang en lykkelig prins og hans smukke prinsesse. De levede lykkeligt sammen og brylluppet var planlagt. Men, den enes lykke er den andens ulykke. Den grumme heks var grøn af misundelse. Så hun satte sig på sin kost og bortførte prinsessen fra prinsens side. Prinsen VILLE gøre modstand, og vupti, så var han blevet en grøn hjælpeløs frø. Da prinsen ulykkeligt sad ved flodbredden, og næsten var ved at bryde sammen af sorg, fangede hans blik en underlig væske i en glasklar flaske der flød med strømmen. Han tillod sig at drikke drikken og blev forvandlet til vores hovedperson, Superfrøen!

Superfrøen i Superfrog HD vil gøre alt for at få sin elskede prinsesse tilbage og få ram på heksen. Men det er lettere sagt end gjort. For han skal først igennem 6 verdener, hver især delt op i 4 runder. Men han kan ikke klare sig uden din hjælp, for han skal først samle penge før døren til næste runde dukker op. Forhindret af bier, slimklumper, snegle og andre sjove eventyrlige uhyrer, skal det nok blive sjovt. Endnu mere underholdende bliver det når vi skal igennem hemmelige og skjulte tunneller, flyve rundt med superkappen, hoppe op og slå hovedet mod solen eller slippe ud fra de spærrede og labyrintiske afveje.

Har du spillet Super Mario eller Rayman Junglerun behøver du næppe den store introduktion til spillets knapper. Hop, duk, frem, tilbage og skyd.

superfrog-hd

Superfrog HD er en rekonstrueret udgave af originalen fra 1993. Denne nye version indeholder forbedret grafik og nye ændrede baner. Men de gamle baner kan stadig spilles, og ifølge udviklerne så er det præcis de samme baner, fra 1993, bare i HD grafik. Jeg finder de originale baner mindst ligeså gode som de nye, hvis ikke bedre.

Der findes også en uendeligheds bane, hvor det kun er tid der nager vores lille ven. Men, med din hjælp kan i samle timeglas og frugter op, så de 20 sekunder du havde til at starte med kan blive til flere minutters spil.

Konklusionen er:

Spillet er rimeligt underholdende hvis man sidder og ikke har så meget andet at lave. Grafikken er i top når det gælder 2D spil. Musikken er klassisk og der er nok underholdning til flere timer! Spillet koster 15kr. og virker både til iPhone og iPad. Det kan hentes i App Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>