SuperBrugsen – Masser af information og 800 opskrifter

by admin 0

Det er ikke lang tid siden jeg skrev et indlæg om SuperBest, og alle de fantastiske muligheder deres nye web-applikation byder på. Nu er SuperBrugsen også på banen, men med en rigtig iPhone applikation som du kan hente ganske gratis!

Med denne applikation kan du finde den nærmeste SuperBrugsen ud fra din aktuelle placering. Du kan naturligvis også søge efter butikker via postnummer, adresse m.m.

Brug fanen ”Åbent nu” for at se hvilke SuperBrugsen butikker, der har åbent netop nu. Og gem din SuperBrugsen butik i favoritter, så du let kan se, om den er åben.

Vælg mellem over 800 lækre opskrifter, inddelt i kategorier, så du kan hente inspiration til alt fra brunch til hovedretter og lækre salater. Find dine favoritter ved at søge efter ingredienser eller andre kriterier, og opbyg din egen samling af opskrifter, som hurtigt og nemt kan findes frem igen.

Gå ikke glip af alle de gode tilbud. Med SuperBrugsens applikation er ugens tilbudsavis altid lige ved hånden – nemt og miljørigtig. Lav en lynhurtig indkøbsseddel ud fra den opskrift, du har valgt. Er der andet, du mangler, er det nemt at tilføje eller redigere i listen.

Applikationen fungerer efter hensigten, men har slet ikke den standard som SuperBest web-applikation. Skulle jeg komme med noget konkret kritik af “SuperBrugsen” applikation, så må det være det mørke og triste interface. Mad- og dagligvarer skal se friske og indbydende ud i lyse omgivelser…men det er selvfølgelig en smagssag!

 

Funktioner:

  • Søg blandt mere end 800 inspirerende opskrifter
  • Find SuperBrugsen via GPS eller søgning
  • Se åbningstider
  • Se ugens tilbudsavis
  • Lav din egen indkøbsliste
  • Gem dine favoritopskrifter og/eller butikker


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/superbrugsen/id449123766?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>