SuperBest frigiver lækker web-applikation!

by admin 0

SuperBest har netop lanceret en web-applikation der er målrettet til smartphones som bl.a iPhone. Selvom jeg nok havde foretrukket at de have fået lavet en rigtig iPhone applikation,  så skal siderne alligevel opdateres ret tit med priser, lagerstatus, nye varer og tilbud m.v.

Interfacet skal de bestemt have et stort skulderklap for!, for det er intet andet end rigtig flot lavet, og det er overskueligt med ret mange spændende muligheder. Pointen med denne web-applikation er netop at man skal kunne sidde i bussen eller hvor man nu befinder sig, og bestille varerne online til levering hjemme ved hoveddøren. Det kræver selvfølgelig at man opretter sig som bruger, og betaler med f.eks Dankort inden varerne står ved døren. Det skal også lige nævnes at det koster et gebyr at få leveret varerne ud.

For at få adgang til SuperBest web-applikation, så skal man besøge webadressen mobil.superbest.dk i Safari browseren på iPhone, og her kan man vælge at tilføje linket sammen med et ikon direkte på Hjemmeskærmen. Det er lidt smart hvis man ofte handler i SuperBest og kommer til at benytte denne “applikation” tit.

Hovedsiden er inddelt i forskellige hovedmenuer som “Onlineshop”, “Find butik”, “Tilbudsavis”, “Indkøbsliste”, “Opskrifter”, “Info” og “Kontakt”. Den primære menu som de fleste vil benytte er nok “Onlineshop”, hvor der findes undermenuerne som “Produkter”, “Opskrifter”, “Indkøbskurv”, “Express bestilling” og “Bruger”. Under “Produkter” finder man de fleste gense varegrupper hos SuperBest, og det er meget let at navigerer sig ind på netop den vare man ønsker at bestille. Under “Opskrifter” har SuperBest lagt nogle forskellige gode madopskrifter ind som inspiration til madlavning og indkøb.

Når man finder frem til en vare, så er der både pris, beskrivelse af varen og yderligere produktinformationer. SuperBest har virkelig ikke sparet på oplysningerne, og under flere produkter er det endda muligt at se holdbarhed, opbevaring og andre bemærkninger! Alle varer har en “Tilføj til kurv” knap lige under prisen. Tilføjede varer kan naturligvis fjernes igen.

I hovedmenuen finder man som sagt også en “Find butik” funktion, som er ret nyttig da den bruger iPhone GPS til at spotte den pågældende lokalitet. På den måde er det hurtigt at se hvilke butikker der ligger i nærheden, deres adresse, telefonnumre, åbningstider og en kortvisning som også kan vises som satellit.

Tilbudsavisen der også er tilgængelig i denne web-applikation, er bestemt en fin feature, men det kræver at man zoomer ind på de forskellige sider for at se tilbudene hvis man ønsker at se varerne visuelt. Men SuperBest skal have endnu et stort skulderklap, for udover det er muligt at zoome ind på hver enkelt side i tilbudsavisen, så har de lavet 2 knapper. “Oversigt” som viser alle sider i en oversigtsform, og en genial knap “Produkter” som viser en liste med priser over produkter på en pågældende side…smart!

Under “Indkøbslisten” kan man følge en personlige indkøbsseddel, så der hurtigt kan dannes et overblik over de varer der skal handles ind. Det er meget hurtigt at oprette en ny indkøbsliste, og hakke af ud for hver enkelt vare efterhånden som de er købt ind.

I “Opskrifter” findes en pæn mængde madopskrifter inddelt i kategorier som “Hovedret”, “Måltider & tilbehør”, “Dessert” og “Drikkelse”. Alle opskrifter er simpelt opstillet med billede, bedømmelse fra andre brugere, ingredienser og tilberedning. Denne funktion kommer nok ikke til at erstatte de større applikationer med madopskrifter i App Store, men er super til inspiration!

Alt-i-alt et super godt initiativ af SuperBest, og hvis du handler hos dem løbende, så vil jeg bestemt anbefale dig at kigge forbi denne web-applikation – det koster ikke noget!


ScreenshotLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>