Super flotte spil på vej til iPhone 4!

by admin 1

Hvis du tror at du har set alt hvad iPhone 4 har at byde på – så tro om! Det her er kun starten, og der vil i den nærmeste fremtid komme flotte spil, der med garanti vil feje benene væk under dig!

Hvis du har set EPIC’s demo af det kommende spil Epic Citadel (link nederst i denne artikel!), så ved du også hvor vi er på vej hen. For dem der endnu ikke har set / eller prøvet det, så er her en demo-video af spillet:


YouTube video


 

Hvis du fulgte med i Apples sidste iPod Event 1. September, så husker du måske at Unreal Engine skulle komme til iPhone? Men det er ikke alt – for det bliver mere spændende! I overensstemmelse med Apples nye holdning på udviklingsmiljøer, så kommer Unreal Engine 3 developer kit til iOS. Det betyder at udviklere vil være i stand til skabe nogle helt fantastiske spil af samme kaliber som standard platformen! Vi vil se nogle rigtige flotte spil komme ud af dette.

 

Screenshot

 

 

 

  

Direkte link til applikationen i AppStore

 

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>