Sun Seeker: 3D Augmented Reality Viewer

by admin 0

Sun Seeker giver både en flad kompas visning og en Augmented Reality med 3D kamera view, som viser solens vej, dens timers med mellemrum, dets vinter og sommer tid, og solhverv tider, opgangs-og nedgangstider m.m.

Applikationen er interessant for alle som interessere sig for solens position, og er du ejendomsmægler, så kan du vise dine kunder hvor solen f.eks befinder sig midt på dagen selvom der er tæt overskyet i mens du fremviser et hus eller en lejlighed!

Anlægsgartnere kan også bruge Sun Seeker til for at finde nogle optimale plantning steder til den nuværende og den sæsonbestemte soleksponering. Fotografer kan bruge det til planlægning af optimale lysforhold selvom solen ikke er fremme, og Arkitekter kan drage nytte af applikationen til at få en fornemmelse for den rumlige variation af solens vinkel hele året.

Sun Seeker indeholder også en rigtig smart feature, nemlig at du kan vælge en dato i fremtiden, og se hvor solen f.eks befinder sig en højsommer dag selvom du “befinder” dig midt i vinterperioden!


Funktioner

  • Bruger GPS og magnetometer til at finde sol position
  • Kompas, som viser nuværende Solar position, døgnets sol vinkel og højde
  • 3D augmented reality-kamera overlap, som viser solens aktuelle position
  • Valgfri pointer i kamera til guide af den aktuelle placering af solen
  • Mulighed for at vælge en dato og se solens vej for den pågældende dag
  • Yderligere oplysninger som sol op- og nedgang, maksimal højde
  • Bruger mulighed for at inkludere sommer- og vintertider, solhverv


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>