Subway Surfers – fantastisk underholdende spil!

by admin 2

Lad mig starte med at præsentere spillet “Subway Surfers” som en af de flotteste grafisk intro jeg længe har set på en iPhone eller iPad! Hvis du har en iPhone 4/4S eller en iPad 3, så vil du opleve de skarpeste farver på retina skærmen.

Spillet handler om en lille grafitti fyr og hans venner, som bruger deres fritid på at hoppe rundt mellem togene og ovenpå dem mens de kører, og samtidig samler de en masse point sammen via guldmønter.

Det er let at spille, men bliver som alle andre spil svære jo længere man kommer gennem i spillet. Man styre ved at slide fingeren til venstre eller højre på skærmen for at bevæge sig til siderne, og man slider fingeren op eller ned for at hoppe og dukke sig når forhindringerne kommer.

Efterhånden som man kommer længere i spillet og får samlet en masse point sammen, så kan man investere i bedre udstyr som hjælper til at gennemføre spillet. Man kan også vælge at købe flere point gennem in-app køb. Der kan købes henholdvis 7500 Coins til 6 kroner, 45.000 Coins til 30 kroner, eller den helt store pakke til 120 kroner.

Jeg vil ikke komme yderligere ind på flere detaljer i spillet, men syntes at du skal se denne trailer herunder og bedømme selv. Husk at spillet er gratis, så det koster altså ikke noget at hente det i App Store.

Subway Surfers - Kiloo

 

 

Screenshot

 

 

 

Comments (2)

  1. Det er den dårligste grafik jeg har set på iPhone 3GS
    Spillet lagger helt vildt men det kan jo være fordi det er en ældre model

  2. En iPhone 3GS er jo også ved at være en gammel sag! 🙂

    (Din kommentar skal nok komme igennem, så undlad venligst at skrive den så mange gange! Tak.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>