SU Fribeløb – hjælper med at udregne dit fribeløb

by admin 2

SU Fribeløb er en applikation som hjælper dig som studerende, med at udregne det beløb du må tjene ved siden af din SU. Applikationen udregner og viser den studerendes fribeløb, og beregner desuden gennemsnittet af hvor meget der må tjenes hver måned.

Ved løbende at indtaste sine indtægter, kan man let og overskueligt holde øje med, om man holder sig inden for den tilladte grænse, så man undgår at skulle tilbagebetale sin SU.

SU Fribeløb tager ikke højde for reglerne om periodisering, forhøjet fribeløb for politielever på særlige politiopgaver, udeboende under 20 år, forsvarstjeneste i udlandet, legatmodtagelser, erstatning, skolarstipendium eller SU-ph.d.-stipendium.

Applikationen er optimeret til iPhone 5, og er samtidig universal så den kan benyttes til en iPad. Generelt syntes jeg at udvikleren har formået at skabe en applikation der ser let ud at håndtere, men da jeg ikke er studerende, kan jeg desværre ikke vurderer hvorvidt den “fungere” i dagligdagen?

Prisen på 12 kroner er måske lige en anelse for høj, da 6 kroner vil lyde mere tillokkende for en fattig studerende!

SU Fribeløb - Michael Falck Wedelgård

 

Screenshot

 

 

Comments (2)

  1. Smart, er det den man kalder for frikort, hvor man må tjene op til Ca 69.500kr om året ?
    Jeg har nemlig vundet 13.000kr hver måned resten af mit liv og derved må jeg ved siden af tjene 69.500 kr uden at de røre ved min “gevinsts”

  2. Hej Henrik, nej det er det ikke. App’en er primært til studerende som får SU, og som gerne vil vide hvor meget du må tjene ved siden af. Fx. hvis de har studiejob eller lignende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>