Style din iPhone med et MP2 HD tema!

by admin 2

Hvis du har en iPhone med jailbreak, så har du sikkert også leget med “WinterBoard” og måske “Theme it” for at skabe et unikt og anderledes udseende på din iPhone!

Jeg fandt frem til et spændende og stilrent tema via applikationen “Theme it”, som du kan hente gratis i Cydia. Theme it er ikke så omfattende endnu, men indeholder nogle ganske gode temaer, der desværre ikke er gratis! Men $2.99 (kr. 18,-) syntes jeg ikke er meget, når man ser hvor meget energi og kreativitet udvikleren har lagt i det!

MP2 HD (iPhone 4) temaet er smart fordi at det ikke begrænser nye ikoner fra applikationer. Det vil sige, at når du installere en ny applikation fra App Store, så “forvandler” MP2 HD selv ikonet så det ligner alle de andre i temaet. Jeg har oplevet rigtig mange temaer hvor man bagefter skal sidde i timevis og udskifte ikoner gennem en FTP-program eller på andre måder – det bliver man hurtig træt af i længden!

Teamet er ikke det ultimative, da der stadig kunne arbejdes en del på finish hist og her – men flot, det er det!

 

Screenshot


Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>