StumbleUpon! – Finder det bedste fra nettet til dig

by admin 0

Sjovt nok er jeg kommet forbi dette “StumbleUpon!” ikon overalt på intetnettet, om det så var en blog, nyhedsside eller webshop. Men jeg har aldrig rigtig skænket det mere opmærksomhed, og har haft en forestilling om at det nok bare var en kloning af Digg og lignende services.

Men der tog jeg fejl! StumbleUpon er faktisk både god underholdning og ekstremt nyttigt til at finde nye spændende websider og guider!

StumbleUpon arbejder som en opdagelse-generator, der finder det bedste fra internettet, og som så anbefales til dig. Hver gang du klikker på Stumble! ikonet, så får du vist websteder der er blevet udvalgt unikt for dig baseret på dine præferencer og anbefalinger fra millioner af andre brugere, der deler dine passioner og interesser. Så du kan se mere af hvad du ønsker, og mindre af det du ikke gider beskæftige dig med!

 

Hvordan virker det?

StumbleUpon finder brugervurderinger og mange andre faktorer taget i betragtning, ved vurderingen af hjemmesidens kvalitet. Når du Stumbler, vil du kun se sider som dine venner og ligesindede brugere har anbefalet. Du kan også selv give websteder karakter, så du på den måde hjælper StumbleUpon! mere om dine præferencer, så denne service kan vise dig endnu flere websteder du vil kunne lide. Dette hjælper dig med at finde godt indhold på nettet, som du måske aldrig ville have fundet.

Med denne iPhone applikation, kan du Stumble dig gennem websteder på farten, når som helst. Surf i enten “Info” hvor du får en preview version af en webside, eller “Full” hvor du kan se fulde versioner af websider ved hver klik på Stumble-knappen. Du kan ændre denne indstilling når som helst ved at vælge “Indstillinger” på din iPhone og vælge “StumbleUpon”.

Du kan dele dine opdagelser med vennerne via E-mail, Facebook eller Twitter.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/stumbleupon!/id386244833?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>