Stewardesser i United Airlines får iPhone 6 Plus

by admin 0

Det store amerikanske flyselskab United Airlines har annonceret, at de har seriøse planer om at udruste deres mere end 23.000 stewardesser med en iPhone 6 Plus i foråret 2015.

De mange iPhone 6 Plus skal bruges til at håndtere de mange transaktioner ombord på flyene, og det gælder bl.a passagerernes bestillinger af mad og drikke indkøb. Det er også meningen den store smartphone skal give kabinepersonalet adgang til deres mail, flyselskabets webside, intranet, politikker, procedurer, manualer osv.

iPhone-6-Plus-stewardesse

Vi er glade for at gøre denne investering til vores kabinepersonalet, siger Sam Risoli, som er Uniteds senior vice president for inflight-tjenester. En iPhone 6 Plus vil sætte dem i stand til at levere et endnu højere niveau af service, og det vil tilbyde vores stewardesser en simple one-touch adgang til værdifulde informationer, så de bedre kan servicere vores kunder.

Det er næsten selvklart at en iPad er for stor at rende rundt med i flyet, og en iPhone 6 er formentlig lige i underkantet – hvis man ser det i et arbejdsrelateret sammenhæng. Det er ikke første gang at United Airlines har investeret mange penge i Apples produkter. I 2011 indkøbt de en masse iPad til deres piloter, så disse blev fri for at gå rundt med tunge mapper, som indeholder navigationsudstyr og andre manualer.

United Airlines har også planer om at opgradere dem til en iPad Air 2, men det er en anden historie.

United-Airlines-fly

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>