Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Steps Mania: Leg mens du går! - iPhonecafe

Steps Mania: Leg mens du går!

by admin 8

Sommeren er ved at sige pænt tak for denne gang, men den efterlader sikkert lidt ekstra vægt hos de fleste. Motion og træning står højst på listen, men det er ikke altid lige spændende at komme i gang. Denne app her hjælper dig på vej, ved at gøre det lidt mere underholdende at motionere!

Gør gang og løb til en leg med denne sociale skridttæller. Steps Mania er designet til, at motivere dig til en mere aktiv dagligdag! Steps Mania anvender iPhonens GPS til at beregne hvor langt og hvor hurtigt du går. Du skal dog lige bemærke, at konstant brug af GPS i baggrunden kan dramatisk øge dit batteriforbrug.

Du kan konkurrere mod dine venner eller arbejdskollegaer, og ser hvem af jer der går eller løber længst, og derved også forbrænder flest kalorier! De løbende resultater vises på en rankliste, hvilket garanteret også er med til at motivere til mere motion i dagligdagen.

 

Funktioner:

 • Hold styr på hvor meget du går og løber samt din daglige distance og kalorieforbrug
 • Bliv belønnet med trofæer for at nå forskellige mål så som at gå 10.000 skridt dagligt
 • Find venner og del dine trofæer med dem
 • Del dine trofæer med dine venner på Facebook
 • Mål længden af dine gåture med triptælleren
 • Fungerer i baggrunden mens du foretager dine daglige gøremål

Hent den i App Store ganske gratis.

 

Screenshot

 

Steps-Mania-1

Steps-Mania-2

Steps-Mania-3

 

Comments (8)

 1. Jeg har været meget glad for app’en, men nu oplever jeg at den ikke tæller – f.eks har jeg her til morgen gået 1500 skridt og den tæller kun 10 – hjælp

 2. Min har ikke talt siden i går morges. Jeg afinstallerede den i aftes og geninstallerede og da talte den 39 skridt i aftes. I dag tæller den heller ikke.

 3. Hvis du ikke har foretaget ændringer eller lavet en opdatering af iOS, så må fejlen ligge i selve app’en!?

 4. Har fundet ud af det. Det er hvis man af en eller anden grund er røget ud af sin google-konto.

 5. Jeg kan slet ikke komme igang – hvad gør man for at få den til at tælle skridt- ud over at logge ind? Jeg har endda købt abonnementSkal man bare have iPhonen til at ligge i lommen hele dagen ?

 6. Har du givet den adgang til placering og fysiske aktivitet, ja du skal have den i lommen/tasken hele dagen…

 7. Hej
  Hvordan melder man sig ud igen?

 8. Slet appen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>