StarDunk – Fængende Basketball spil i rummet!

by admin 1

Jeg har tilmeldt mig Game Center, og derfor er det ekstra underholdende at slå vennerne i forskellige spil – når det sker… StarDunk understøtter Game Center, så derfor skulle jeg lige prøve det, og må ærligt sige at det her spil er temmelig fængende og flot lavet!

Udfordringen i spillet er, at få skudt den lille Basketball op i kurven ude i rummet, ved at bruge fingeren på skærmen, så bolden får tilstrækkelig hastighed og højde til at ramme bonustavlerne og selve kurven.

Det lyder let ikke? Det er det ikke! Du har 2 minutter til at score så mange point som muligt, og det er stressende i sig selv. Når du har ramt alle 4 “bonustavler”, så er det bare med at få så mange bolde i kurven som muligt, – det giver masser af ekstra point.

Alt i alt er det et spil jeg syntes du skal prøve – uanset om du er til spil eller ej. Bare lydeffekterne og det grafiske i spillet, gør det værd for alle at spille, og du kan jo prøve at slå vennerne på jeres Game Center Highscore!!

 

Funktioner

  • Massiv online-konkurrence mod alle spillere i verden
  • Kraftig bonus for at øge din score
  • Tjen priser og oplås mere end 15 unikke bolde, hver med unik kapacitet
  • 60 FPS på 3GS og iPod 3rd Gen med forbedret grafik og next-gen shaders.
  • Tilføj dine venner til Plus + og spille mod dem online
  • Kom til toppen af globale leaderboards for high scores

 

Screenshot

 

 

 

 

 

 

 

Direkte link til applikationen i AppStore

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>