Squiggly – animations keyboard

by Jan A. 0

Da Apple åbnede op for 3. parts keyboards med iOS 8, så er der kommet flere og flere keyboards i App Store. Jeg købte for et par dage siden det dansk udviklet keyboard Squiggly, som egentlig ikke er et rigtigt keyboard, men nærmere en tegneplade, hvor du kan tegne en lille tegning, eller sende en lille håndskrevet besked. Du kan også vælge at være lidt mere kreativ, og lave en lille animation, som du kan sende i dine beskeder.

Du har mulighed for at vælge mellem fem forskellige farver og tre forskellige stregtykkelser. Hvis du ønsker at lave en lille animation er det utroligt nemt. Du tegner en lille tegning og trykker på + tegnet, og tegner den nye tegning lidt anderledes – og så har du en animation. Når du trykker på fluebenet bliver din tegning kopieret, og når du trykker indsæt i tekstfeltet bliver tegningen sat ind.

Du skal give tastaturet fuld adgang for at kunne kopiere din tegning, det betyder at dine beskeder skrevet/tegnet reelt kan blive uploadet til udviklerens server, men de skriver dog at det udelukkende er for at få adgang til kopi funktionen, hvilket jeg vælger at tro på.

App’en koster 8 kroner og kan hentes her

Screenshot

Squiggly-1

Squiggly-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>